"Kövérnek látod magad?"


"Kövérnek Tartod Magad? by manamislife

Ezúttal egy érdekességet hoztam nektek. Az utca emberét kérdezték meg arról, kövérnek érzi-e magát. Remélem most is tanulhatunk valami újat! Jó szórakozást! :) 

* és upsz, a feliratban elrontottam egy sort. Amikor a lány arról beszél, hogy járt Amerikában, a mondat helyesen így hangzik: "Bár nem kifejezetten vékonyak..." nam pedig "kifejezetten vékonyak".

2 megjegyzés:

  1. Szerintem ez egy elég nehéz (sőt nagyon is!) téma. Ha válsztanom kéne akkor Nicki-t mondanám mivel ő "egészségesebbnek" látszik mint YoonA. Persze ha nem számítjuk a szilikon mellet és feneket. YoonA-át inkább az arca miatt mondanám szépnek, de ne sértődjön meg senki ha azt mondom kiver a frász az egyre véknyabb idol lányoktól. Szépnek szépek de nem jó példák a mai fiatalságnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Köszönöm a hozzászólást!

      Nehéz kérdés, valóban. Én magam is inkább lennék olyan, mint Nicki. Yoona néha félelmetesen néz ki, és ezt (még a videó szerint is) a legtöbb koreai nő is látja. Ennek ellenére is olyanok akarnak lenni, ez pedig talán még rémisztőbb. Persze ki vagyok én, hogy ítélkezzek?

      Csak furcsa, hogy a "kövér" lányokat mindenki elítéli - persze ha azt mondjuk, hogy nem helyes valakit azért bántani, mert "kövér", akkor arra hivatkoznak, hogy "hát a kövérség egészségtelen". De akkor senki se emeli fel a hangját, ha egy ilyen vékony lányt lát - esetleg meg sem fordul a fejében, hogy EZ IS egészségtelen. Sajnálatos. Mert Yoona nem volt mindig ilyen vékony, elég gyakran ingadozik a testsúlya, így kizártnak tartom, hogy "eleve" ilyen karcsúnak született - ahogy az emberek nagy része sem.

      Még egyszer köszönöm a kommentet! :)

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...