비비드 | VIVID - 신곡 | Don't Lie to Me - 뮤직비디오 | Music Video




Ó, gyerekek, végre megjelent a VIVID videója a Don't Lie to Me című dalukhoz, méghozzá két verzióban. Hogy erről mit tudok elmondani?

POCSÉK.

Komolyan nem tudom felfogni, hogy miért csinálja ezt a cég. Ilyen tehetséges énekesekkel, mint amilyenek ők, komolyan ezt kell művelni? Mi ez a két videó? Mintha skype videót néznék!

Először is. Miért van kettő videó, mikor azok semmiben sem különböznek egymástól? Mármint, konkrétan semmiben sem, maximum annyiban, hogy a clean verzióban nincs felirat...




A lányok ide-oda forognak a kis négyzetekben, aranyosan, ártatlanul. Oké, elismerem, ilyet még nem nagyon láttam, de talán nem is véletlen. Még ha arra nem is volt pénzük, hogy egy konkrét történetet felépítsenek és azt megjeleítség a videóban, ennél több kreativitásra számítottam. Úgy, tényleg.

Miért csinálják ezt velük? Így soha a büdös életben nem lesznek híresek. Hát, én várok tovább, és tovább, hátha... Addig is hallgassuk és tekintsük meg a pazar "koncertfelvételt".


A legjobb az lenne, ha céget váltanának, mert hiszem, hogy ezekre a lányokra szebb jövő is várhatna...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...