Sziasztok!


Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm hívta fel a figyelmem, ugyanis nekem ebből nem tűnt fel semmi (ugyanúgy láttam a csatornát, és a blogot is, mintha mi sem történt volna). Kedves Jeon Minju: köszönöm szépen a figyelmeztetést!

Ne haragudjatok, de én ebbe teljesen belefáradtam. Nem értem, hogy mit követtem el, ami annyira szörnyű volt, hogy valaki állandó jelleggel így szórakozzon velem. Az nem elég, hogy ha nem értenek velem egyet, akkor a bejegyzéseim alá kommentelik a legaljább megjegyzéseket (k*va anyám, illetve, hogy haljak meg). Tudom, hogy hihetetlen, de én is ember vagyok, és velem is történnek rossz dolgok. Higgyétek el, egy borzalmas nap után ezeket olvasgatni nem felemelő érzés, még ha ennek ellenére kulturáltan válaszolok is. Többször megfordult a fejemben, persze, hogy törlöm ezeket a kommenteket, de régebben megpróbáltam, ám csak még több érkezett a helyébe (gondolom megsértődött / feldühödött az írójuk. + Nem igazán hiszek a cenzúrában, akkor sem, ha nekem nem tetszik a komment tartalma (a célt pedig úgyis elérte az író, ha kitörlöm is... láttam a csodálatos sorait, a napom elrontotta), még ha ez hülyén is hangzik. Szeretek inkább "felülemelkedni" a megjegyzéseken. Csak hát ugye mikor besokall az ember, nem megy mindig.

Ám az utóbbival, a kommentekkel még meg is birkóznék. De mikor eltűnnek a videóim, vagy feltörik a gmail fiókomat... Az már nem egyszerű szemétkedés, de bűn is. (Nem mintha bárki bármit tenne ellene.) 

Sajnálom, de nekem ebből tényleg elegem van, belefáradtam. Nem azt mondom, hogy ez lesz az utolsó bejegyzésem, de valószínűleg egy kis szünetet tartok. Amúgy is, mire megyek vele ha itt maradok, és két nap múlva eltűnik az összes bejegyzésem, és videóm? 

Nem tudom, hogy miért szórakoztat bárkit ez a dolog, vagy miképp okoz örömöt, de... kívánom, hogy egyszer tudják meg, mennyire kellemetlen. Tapasztalják meg ők is első kézből, hogy milyen az, amikor a munkájukat lehúzzák a WC-n. 

Sajnálom, ha ezzel csalódást okozok nektek, de nem vagyok hajlandó órákat ölni pl. egy bejegyzésbe, hogy aztán egy kattintással semmivé legyen. 

Egy megosztatlan bejegyzésem marad így, amin még kicsit dolgoznom kellett volna, de nem hiszem, hogy mostanában erre sort fogok keríteni: 





 

Még egyszer, elnézést kérek mindenkitől, akit ez negatívan érint, de... őszintén belefáradtam a dologba. Remélem ha várok egy kicsit, lenyugszanak a kedélyek, és leszáll rólam ez a beteg állat is. (Igen, vedd csak magadra, akárki is vagy.)

Köszönöm mindenkinek, aki látogatta az oldalt, és szerette a fordításaimat. Mindig szebbé tettétek a napjaimat. Remélem nem végleg búcsúzunk. :) ❤

10 megjegyzés:

  1. Szia!
    Egyszerűen elképesztő mennyi ideje van az embereknek, és mennyire nincs meg a saját dolguk, hogy képesek ilyenekre... Bár nekem lenne ennyi időm... Nyilván nem erre fordítanám...
    Őszintén sajnálom, amiken az elmúlt időszakban keresztül mentél, tényleg rád fér már egy szünet... Mi köszönjük az időd, az energiád és a kitartásod, amit a blogba és a fordításokba fektettél! Öröm volt olvasni a véleményeid (még, akkor is, ha néha nem egyezett az enyémmel), a fordításaidról pedig... El sem tudod képzelni sokszor mennyi erőt adtak nekem. Lényeg a lényeg, köszönünk mindent (én legalábbis)... Remélem olvashatjuk majd még a bejegyzéseid, és a fordításait, de ha nem, azt is teljesen megértem. Addig is minden jót kívánok (akár ideiglenesen, akár végleg)! <3

    VálaszTörlés
  2. Helyes. Viszlát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Inkább te ints búcsút :) Kérlek, foglalkozz a saját életeddel és nevelj magadba legalább egy minimális illemet. R*hadtul idegesítő vagy, és az a szomorú hogy ezt te élvezed is. Remélem egyszer pofon vág téged az élet. (Nem szoktam ilyet kívánni, de te 100%-ban megérdemled)

      Törlés
  3. Szerintem az emberek, akik olvasták a bejegyzéseid és fordításaid megértik miért döntöttél így, és abban is biztos lehetsz, hogy mindenki örömmel fogad majd, ha egyszer visszatérnél!:)
    Köszi az időd és energiád, a lehetőséget, hogy megoszthattam a gondolataim és véleményem. És azt is, hogy számos olyan bandával ismerkedhettem meg általad, amelyek most már szerves részeit képezik a lejátszómnak.
    Minden jót!

    (Annak a senkinek, aki szórakozott veled meg üzenem, hogy jobban járna, ha segítséget kérne, mert amit művel az biztos, hogy nem normális.)

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük a sok energiát, időt amit belefektettél a bejegyzéseidbe, videóidba, nagyon élveztem olvasni őket, még ha nem is értettem mindig egyet. De hát ez pont erről szólt. Hogy leírtad a saját, egyéni gondolataidat. De persze mindig léteztek (nagyon enyhén mondva) értetlen, buta emberek, akik belekötnek az emberbe.
    Minden esetre jó pihenést, megérdemled!
    És ha egyszer visszatérsz, ugyan olyan izgatitsággal olvasom majd a véleményeidet!

    VálaszTörlés
  5. És akkor most egy bunkó ember miatt leszarod az olvasóidat? Ez nagy csalódás nekem most.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bunkóság, és az idegbeteg ember, aki letörli az összes videóját, és folyamatosan letiltattja az oldalát között azért van különbség... Szerintem neked sem lenne erőd állandóan ezzel szenvedni, nekem se, sőt, szinte senkinek... Nagy érvágás, amikor folyamatosan kínlódni kell, elveszted a több éves munkáidat, s folyamatosan vissza kell állítani az oldalt, mert valaki naponta szabotál... Nem bántani akarlak, én is sajnálom hogy erre jutottunk, de ez borzasztóan stresszes lehet, csak képzeld magad az ő helyébe.

      Törlés
  6. Szia! Nagyon sajnálom hogy ez a döntést kellet hoznod, szomorú is lettem ahogy olvastam de meg értem a döntésed. A te forditásaidat szerettem a legjobba mindig nagyon vártam, hogy melyik dal lesz a következő forditásod .A blogodat is nagyon szerettem olvasni minden héten felnéztem, hogy van e új be jegyzés . Nagyon szépen köszönöm az eddigi minőségi munkádat és a bele fektettet energiát, hálas vagyok érte :)
    Látszott hogy nagyon szeretsz ezzel foglalkozni .Remélem egyszer újra vissza térsz ,bármikor is lesz az én újra követni foglak:)
    Még egyszer nagyon szépen köszönöm a munkádat:)

    Az az őrült aki ezt tette a munkádal annak csak annyit üzenek hogy kezeltese magát mert ez nem normális dolog amit másal tesz .Nem becsüli meg más munkáját és tönkre teszi ez nagy gonoságra val nem lehet jó ember az már biztos , de ne legyen nyugot mert azt a gonosagot amit másokal tesz azt mind vissza fogja kapni az élettől .
    Ez nagyon undorító viselkedés, szégyelje magát

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Bevallom őszintén, nem hittem volna, hogy idáig jutunk, s olyan elkeserítő is, hogy ilyen elmebeteg emberek léteznek, s még leállni sem képesek. Teljesen megértem, hogy időre van szükséged, én szerintem sose tudnám így ezt folytatni. Remélem azért nem töröd túlságosan magad...
    Akármennyit kell várnunk rád, mi, akik igazán szeretjük a bejegyzéseket, és fordításokat, biztos vagyok benne, hogy itt leszünk akár évek után is. :)
    Én is minden jót kívánok, akármikor is találkozunk. ❤

    VálaszTörlés
  8. Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél. Remélem, még visszatérsz valamikor. Én csak nemrég lettem BTS fan és ennek kapcsán kezdtem Koreával és Kpoppal kapcsolatos magyar tartalmakat keresni. Nagyon élveztem a koreai tanulmányaidról és tapasztalataidról írt bejegyzéseket és szívesen olvastam volna arról, hogy azóta hogyan tudod hasznosítani a tudásodat, visszatértél-e Koreába, találkoztál-e koreaiakkal Magyarországon. A YouTube csatornádat meg sem találtam, sajnálom, hogy valaki minden ok nélkül szétrombolja a munkádat. Próbáltál technikai segítséget kérni? Szerintem biztos van valaki, aki okosabb ennél a baromnál, aki a névtelenség mögé rejtőzik.

    VálaszTörlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...