HIDE NEVER DIES



Láttátok? Hallotátok?! Uram Istem HIDE...HIDE...HIDE dala, azt hiszem álmodok!

5 megjegyzés:

  1. omg! ezt azért így nem gondoltam volna, de attól még elkezdtem könnyezni >< ehhez a dalhoz nem nyúlhatna akárki :/ az eredeti sokkal jobb, nekem Channie előadása nagyon mű volt :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, az eredetit felulmulni lehetetlen. Hide az Hide, nekem (es ezek szerint neked is) egy nagyon kedves eloado. :)

      Hatalmas kedvencem es az is marad. Ahogy Chanyeolnak is. :) Szerintem kedves volt tole, hogy ezt a dalt valasztotta, es vegul is nem all neki olyan rosszul. Jo tudni, hogy vannak meg emberek akik becsben tartjak ezeket a hatalmas muveszeket.

      "Hide nem halt meg, csak Istennek gitar leckekre volt szuksege" - ahogy a mondas tartja.

      (Bocs, telefonrol voltam, robogok a kolesz fele*)

      Törlés
  2. Marha érdekes hogy akárhányszor jövök ide csak az EXO fikázása folyik. Chanyeol nagyon jól énekelt nem tudom ebben is miért a hibát kell keresni. A szám énekese örülhet hogy egy ilyen ember énekelte a dalát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Bocsáss meg, hogy ezt mondom - hidd el, nem szívesen teszem, de ez lehetett életed egyik legtiszteletlenebb kijelentése. Gondolkozz el rajta.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...