S.E.S ~ I'm your girl & Seohyun




Uram Isten! Ezt miért csak most látom? Ez valami csodálatos volt, de őszintén!

S.E.S a legjobbak egyike /volt /, ez a dal pedig egy örök sláger! Ez a live bearanyozta a napomat, amire szükségem is volt, tekintve, hogy halálosan ideges vagyok a holnap miatt.

Elárulok egy picike titkot, miszerint a holnapi napom, pontosan 2 órai kezdettel megváltoztathatja az egész életemet, egy olyan irányba, amire minden egyes olvasóm vágyik. Hogy mi ez? Azt egyelőre nem árulom el, mert félek, hogy ha nem járok sikerrel, akkor csak bánnám. De kérlek titeket, szurkoljatok nekem teljes erőbedobással!

Ó! És tettem minden bejegyzés aljára egy kis "tetszik" és "nem tetszik" gombocskát, minek megnyomása nagyjából tíz másodpercet sem vesz igénybe. Ha nincs kedvetek kommentelni, vagy hasonlók, akkor csak nyomjátok meg a gombot, és tudni fogom, hogy mit váltott ki belőletek a bejegyzésem!

Most elvonulok és készülök a honapi napomra, mely életem egyik legnagyobbja lesz. Kérlek gondoljatok rám 2-kor, mert mindenféle szorításra szükségem lesz.

Legyen csodás napotok!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...