Az évforduló || köszönöm Barbi!:)



Megkaptam az egyik olvasó képét, amit ő maga csinált a T-ARA negyedik évfordulójára. Nagyon édes lett, szóval köszönöm Barbi:):)

Ha nektek is van ilyen, akkor szívesen látom majd az oldalon!:) Jaaaaa és ha van fanart valamelyik kedvencetrekről, szívesen megnézném, és ha lehet, közzé is tenném!:)

5 megjegyzés:

  1. Igazán nincsmit,ez alap dolog volt,ígyis-úgyis megcsináltam volna ,de amúgy,én köszönöm !!! :)) ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát. ha alapő dolog, ha nem, nagyon ügyes lett!:)

      Törlés
  2. Kreatív lett a kis poszter, gratulálok hozzá!

    Én is szeretnék megosztani veletek egy kis ajándékot. Bár lehet, hogy ez csak engem érdekel. Megszállottja vagyok a képeknek, sokkal jobban szeretem őket mint a mozgó képet. Számomra kifejezőbbek.

    Volt egy nagyon régi képem a lányokról, amit még akkor mentettem le, amikor megszerettem őket. Ezen még csak a 6 alap tag van, az első lemez promóciójához készült. Viszont színes verziót sehol sem találtam belőle, valószínűleg azért, mert nem publikáltak belőle.

    Róla van szó:
    https://docs.google.com/file/d/0B_zoaO7uPHxiSFhsZnhuajdtQlk/edit?usp=sharing

    Nagyon szeretem ezt a képet, és úgy döntöttem, majd én csinálok színes verziót is. Mindig csak halogattam, de tegnap este elkészült. Ha esetleg valakit érdekel a dolog, itt megnézheti és letöltheti a végeredményt. A színezésnél természetesen puskáztam a klippből, tehát valahogy így nézhettek ki a lányok a kamera előtt annak idején:

    https://docs.google.com/file/d/0B_zoaO7uPHxiX3NGelZtZGQ0NDA/edit?pli=1




    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fúúúú! EZ nagyon jó lett! O_o Ez...csak wow! Nagyon ügyes vagy! MInden színt nagyon eltaláltál, és tényleg nagyon jó lett! Ha megengeded, akkor kirakom majd a blogra is, hadd lássa mindenki!:):)

      Törlés
  3. Szia. Nyugodtan kirakhatod, hátha más is gyűjti a képeket. Nem tudom mennyire használtál Google Drive-ot, de a kis menüjében a File menüpontra kattintva letölthető az eredeti méret, illetve pont a File menü alatt van a direkt letöltésre szánt nyilacska.

    VálaszTörlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...