T-ARA N4 ~ Jeon Won Ilgi (전원일기) | Kislemez!

A lányok kislemeze is megjelent a mai napon. Igaz, ezt mini-albumként tűntetik fel, de 2 dallal ez csak egy kislemeznek tekinthető.

Lássuk, mik kerültek fel :



 
  1. 전원일기 ( Jeon Won Ilgi | Country Side Diary) 
  2. Can we love ( ft. 이단옆차기)
  3. 전원일기 ( Jeon Won Ilgi | Country Side Diary) Electric ver.
  4. Can we love ins.
  5. 전원일기 ( Jeon Won Ilgi | Country Side Diary) MR



    Vélemény:

    전원일기: Tehát, kb csak két számról van szó. A Jeon Won Diary nagyon tetszik, ha eltekintek a DANCE mv-től. Maga a szám kifejezetten tetszik. De az egy kicsit elszomorított, hogy Areum még így is, hogy csak 4-en vannak... mondhatni ...kevés részt kapott. Erre igazán figyelhettek volna...
    A zenei alap bejött, tetszett, mozgós dalról van szó. A tradicionális oldal keveredett a modern zenével, ez pedig nálam valahogy nagyon bejövős. ( Nem szeretem ezt a szót, de hirtelen nem jutott eszembe másXD) A szám egy 90' évek beli dorama alapján készült, pontosabban az ihlette. A sorozat címe ugyanez. Röviden arról szól, hogy szakítanunk kell a szürke mindennapokkal, és vágjunk bele valamibe amit szeretnénk!:)

    Can we love :  Furcsa, de valahogy pont a Jeon Won Ilgi ellentéte. Aranyos szám, de nem a csöpögős fajtából! Elég sok rap rész van benne, és Areum is sok szerephez jutott. Vagy csak nekem tűnik így? XD Tetszik, és üdítő volt egy ilyen dalt hallani a lányoktól. Ez nem a hulla cuki, se nem az a nagyon vagány. Nagyon tetszett!:)


    Hallgassátok meg ti is a dalokat!:) Kíváncsi vagyok, mit gondoltok:)

4 megjegyzés:

  1. A klippek viccesek és ötletesek. Semmi baj velük.

    A számokkal viszont annál inkább. Valahogy már akkor féltem, amikor olvastam, hogy a szám tartalmazni fog hip-hop elemeket, de kombinálják a funkyt és a tradicionális hangszereket is.

    Az eredmény olyan is lett. Én is azon a véleményen vagyok, hogy ez egy összefércelt giccs. Amikor már azt hinné az ember, hogy megvan a szám alap hangulata és ritmusa, sikerül egy tollvonással teljesen nem odaillő hangszereléssel agyonvágni az egészet.
    Ez már a GG féle I got a boy-nál sem jött be, pedig az még valamivel összeszedettebb volt.

    A lányok pedig nem énekelnek, mert minek?!. Hyomin rap része egyszerűen lapos és unalmas. A srácok nagyon kellettek, mert ők képezik a klip legjobb részét.
    Eunjung és Jiyeon meg csak úgy vannak, a refrénen kívül semmi szerepük.

    Ez a legnagyobb jóindulattal is egy közepes klubzene. A visszatéréshez és a rajongók visszanyeréséhez szerintem édes kevés lesz.
    Megint több lett költve a marketingre, mint magára a zenére.

    Persze az is lehet, hogy a probléma velem van. Sőt! Biztosan akadnak olyan emberek a világban, akiknek ez lesz az év legjobb száma. De én azt a T-arát szerettem, ahol olyan számok születtek, mint a Like the frist time, vagy olyan vadító és dögös számok, mint az I go crazy about you. De a Sexy Love-ig szinte nem volt olyan szám, amit ne hallgattam volna szívesen az albumokról.

    Számomra értéktelen ez a stílus, amit mostanában képviselnek. A tartósságukat tekintve pedig nem különböznek az előzőektől.

    VálaszTörlés
  2. "Koreában amúgy sem volt soha nagy fandomja a lányoknak, míg a Roly-Poly meg nem jelent."

    Na... ezt azért vitatnám ha nem bánod! A lányok számai a kezdettől fogva benne voltak az ADOTT ÉV TOP40-es listájában! Vagyis az év legjobb 40 számában!
    -2009 Bo Peep Bo Peep (na, az nem volt a kedvencem), Like the first time

    -2010 I Go crazy because of you, Yayaya

    -2011 Roly-Poly (első hely az éves TOP40-ben),Cry-Cry

    -2012 Lovey-Dovey
    -2012 Day By Day

    De a Lovey-Dovey, a Cry-Cry és az I Go Crazy TOP10-ben volt az adott évben.

    Ehhez képest a Bunny Style 3 hét alatt eltűnt a TOP40-ből a süllyesztőbe. A Sexy Love-nak 4 hét kellett. Ennek szerintem annyi se fog kelleni.

    És de igen, nekik kockáztatni kellett volna. A csapat fele már nem is éppen fiatal. Arról már nem is beszélve, hogy az utolsó három album teljesítményét figyelembe véve ebből középmezőny se lesz, nemhogy TOP40.

    A biztonság pedig sajnos nem művészi fogalom. Vagy megfogja valami az emberek szívét, vagy nem. És ez sajnos (nekem) nem.

    De örülök, hogy neked tetszik. Legalább valakinek felvidította a napját a megjelenés.
    Be kell vallanom, annyira nem kent el, mint a Sexy Love vagy a Bunny Style. Sajnálom ezt kimondani, de a jelenlegi vezetéstől és a lányok széttagoltságától nem vártam túl nagy sikert.







    VálaszTörlés
  3. Vegyes érzelmek kavarognak bennem meghallgatva a Country Side Diary-t. Hyomin és Eunjeong megjelenése üdítő látvány, de ennyi. A zene nem lenne rossz, ha azt az idióta trombitát kiszedték volna, a "dubstep"-es rész meg még erőteljesebb lenne. (Bocsi, de én nagyon elborult vagyok ezzel kapcsolatban! :))) ) Azért nem katasztrófa, de én is csalódott vagyok csöppet. Areum piszkosul kevés részt kapott, de az a két sor a legjobb része a számnak. Na és a SPEED persze. A másik számot csak egyszer hallgattam meg, de az még ennyire se jött be. :( Talán ha tizedjére hallgatom... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs miért bocsánatot kérned:D Mindenkinek magvan a maga véleménye!:D Szerintem is Areum része volt a legjobb! Végre valakitől hallottam ezt is:D A másik ennyire sem jött be? Hmm, nem tudom, nekem tetszett:) Na nem baj, mindenkinek más jön be!:) Örülök, hogy hallottam a véleményed!:)

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...