T-ARA N4 ~ Jeon Won Diary MV

Nos, végre megjelent mind a 2 MV a lányok új dalához! ( A gépem este meghalt...mit este? Az már reggel volt, bizonyos értelemben:D) Tehát is , a feltöltés után egy órával láttam csak. Nem baj, ez is jobb, mintha napokkal később! ( Ahogy elsőre gondoltam!:D)

Akkor, jöjjön az első verzió, a DANCE VER. Ami igazából a rendes klipet takarja.





És, akkor itt van a véleményem:

Elsőre nézve tetszett a klip, kicsit furcsa volt. Tetszett az, hogy színes, és igen rikító néhány helyen, mégsem bántóan feltűnő. Imádom a SPEED-et is, tehát a rap részért oda meg vissza voltam. ( Bár elsőre nem tudtam, mit keres benneXD) A táncot imádom, kivéve a "beverek kettőt" részt, az annyira nem nyerte el a tetszésem, de a többi nagyon is. Totál energikus, és minden bizonnyal fárasztó is.
Sokan azt mondták már megjelenés után, hogy ez egy kész tragédia, mert semmi koncepciója nincs a dalnak! Ezzel nem értek egyet, szerintem igenis jó lett a dal, bár nem erre számítottam. Sokkal inkább erősebb rap részekre, nem pedig ilyenekre. De totál szerethető, többszöri hallgatásra pedig kimondottan bekkatanhatunk tőle! Amúgy meg...ez csak egy DANCE MV....milyen komoly koncepciója legyen?
Nos, az elecro hangzás keveredése a "régivel" nagyon tetszett, főleg Areum része után. A dal onnantól kicsit más nekem. Ott éreztem először, hogy ettől mindenki meg fog őrülni! Vagy szeretni fogják, vagy gyűlölni, de hogy valakit hidegen hagyjon? Nem hiszem, hogy lesz ilyen!:)

Éééés akkor itt lenne a DRAMA VER.:




HÁT EZT EGYSZERŰEN IMÁDTAM:D Rengeteget nevettem rajta, vicces és érdekes volt. Az egyből látszott, hogy PSY papa rendezője igazgatta a klipet, mert tényleg sok helyen éreztem egy kis iróniát. Parodisztikusnak hatott a számomra, de pont ez tetszett annyira >.< Ez a verzió sokkal jobban megfogott, és csak ismételni tudom magam: IMÁDOM.

Talán nem erre számítottam, talán nem olyan erős mint gondoltam, DE nekem tetszik, és megszerettem.:) Szurkolni fogok!

Magyar rajongók! Bár nem vagyunk sokan, de... nagyon-nagyon örültem, hogy ti is fenn voltatok, izgultatok a lányokért! Ezért már megéri egy rajongói csoport tagjának lenni:)

Nektek mi a véleményetek a klipekről?:)

24 megjegyzés:

  1. "de hogy valakit hidegen hagyjon? Nem hiszem, hogy lesz ilyen!"
    hát én már most elbújok >< a pali részei tetszettek de amúgy ez nálam nagyon félrement ~_~ most csalódott vagyok xD T_T

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg ennyire nem tetszik ez a dal?:D Komolyan én vagyok kb az egyetlen, akinek bejön?:D Furcsa vagyok O_O XD

      Nekem nem baj, hogy nem tetszik sokaknak, meg is értem, én is mást vártam, de szerintem szerethető. :) Sokadjára megszerettem!:)

      Hűűű de rég láttalak itt:) Remélem minden oké az érettségivel, és veled is!:)

      Örülök, hogy ismét itt vagy!:)

      Törlés
    2. neeem neeem :D nem is baj ez, sokaknak a sexy love nem jön be, nekem meg azzal nincs semmi bajom xD
      amúgy nem lenne ezzel a számmal olyan nagy gond, csak az a gond, hogy nekem olyan, mint ha különböző számok részeit összedobálták volna ebbe >< (amm ha sokszor hallgatja az ember már nem olyan fura ><)
      ahogy kezdi Hyomin a rap résszel az tök jó, ha ezt a vonalat követné végig pusszancs lenne az egész, de aztán jön az a hülye trombita, elkezdődik 1 teljesen más dolog, aztán jön a csákó visszahozza a rap vonalat aztán jön a tingaringa vuduzás ami úy nem tudom hogy került oda aztán megint jön 1 másik rész ami megint tök fasza lenne magában aztán megint aza nyanvadék trombita. lényegében az a trombita szexuálja a fülem de nagyon xDD de mondom, most kb harmadszorra hallgatom meg és így már kicsit se olyan vész, mint elsőre, de hát az első benyomás a fontos. >< sőt a vudu rész utáni rész az marha bejövős, szóval hallgatni fogom én ezt, csak elsőre sokakat el fog ijeszteni.
      ha meg már így bele mentem a részletekbe mint 1 kezdő erotikus akkor a szám erőssége szerintem a palin kívül Hyomin és Jiyeon. Eunjung és Areum eltűntek a szántóföldeken, mondjuk ez annak is betudható hogy jóval kevesebb szövegük volt. sőt, szinte alig volt >< lehet Areumot ilyen 1 soros előadónak szerződtették, mert szegény kb mindig ennyit kap.
      oh és a vudu alatt ahogy Hyomin tekeri magát igen szexuális xPPP
      na mire sikerült lehúzni a számot 5x meghallgattam és már nincs vele nagy bajom, csak még ezt a trombitát meg a vudut kell megszoknom, mert a vudu még csak látványilag tetszik xD

      áh tényleg rég voltam itt?? >< neeeeem, itt voltam ám csak nem írtam *elbújik* >< vártam a sztáros ihletre hogy megvillogtassam csodás pennám míves tudományát ˘_˘ ---> " *0* micsoda sztár!! *tapsvihar* - "oh köszönöm köszönöm, nem kell, de tényleg, na jó csak 1 kicsit ;)" xDD .... teljesen normális vagyok amúgy XD
      hát ma hazafele nekem azt mondták, hogy jövőhét ilyenkor már megírtam a magyar érettségit ˘_˘ .... reakcióm: MI?! ANYÁD!! xD ehh na jó azért nem ilyen vészes a helyzet. mondjuk nem is olyan jó. 2 tantárgytól félek, az angoltól és a szakmaiaktól. (így már nem is 2 hanem kb 7 xD) valamint eddig a matektól 1 kicsit se tartottam úgy voltam vele hogy pff ez csak számolás, itthon meg is írtam az érettségiket 60-70 pontosra aztán... nemrég suliban írtunk 1 érettségis dogát amit totálisan elcsesztem, 28 pontos lett azóta itthon is elcseszem a dolgokat. xD azóta lett egy 25 meg egy 35 pontos. mentálisan hazavágott hogy száradna el xD a többitől nem tartok. csak hát az az angol meg a szakmaiak. a szakmai tételek 100+ oldal és 1 szót nem tudok belőlük. annyi remény van hogy a tanár elmondta hogyan fogja teríteni a tételeket szóbelin szóval ha addig eljutok, ha kell elbőgök 1 maricsuit oda vissza de akkor is megszerzem a kettest xD

      én is örülök ám hogy itt lehetek :D
      (mellékesen, AAA, új koncert, 5 új ismeretlen szám, állítólag igen jók, sőt az egyik kpop-ra hajaz, haukker bácsi felakadt szemekkel várja, de azt mondta nem fog kérni 1 jó ideig fordítást, de mégis fog, nem fognak neki örülni, és nem tudja megállni hogy ne beszéljen erről a bandáról, és most sokat is írt. ejej xD)

      Törlés
    3. Ó, igen-igen, reméltem, hogy valamennyire megtetszik majd :) Igen, a Sexy Love is hasonló reakciókat váltott kiXD

      Hm, tényleg darabos, de nekem valahogy nem volt ezzel bajom. Fogalmam sics, hogy miért, de elsőre sem sokkolt a dolog különösebben. XD Igaz, nagyon nem erre vártam, de sebaj, valahogy nekem megtetszett. Igaz, az kicsit tovább tartott, hogy megkedveljem... olyan 5x kellett meghallgatnom:D

      Fordítást akarsz kérni?:D Azért vagyok itt:D Csak nyugodtan, amikor csak akarsz:) Te itt gyémántbérletes belépővel rendelkezel...:D

      Igen, igen...:D Mondjuk nekem a "vuduzás" ( mooo mi ez a szó?:D:D Behalok tőle:D) alatt EunJung tánca tetszik, de hát, ízlések és pofonok:D

      :@ Igen, Areum és a EunJung... Az utóbbi még oké is, de Areum??! Két sort kapott kb... Pedig csak 4en vannak...Ez nekem kb: Nesze semmi, fogd meg jól, de azt aztán nagyon fogd meg, mert többet nem látsz belőle.

      Pedig felettébb kedvelem az új lányt is. :/ Mondjuk HwaYoung " nyögj bele a dalba 2 szót" szereplésénél még mindig több részt kapott... tehát, így még boldog is lehet. ( Hwa korai szakaszára gondolokXD)

      Mondjuk, mit vártam?:D Én sem voltam itt, tehát nem nagyon volt mihhez kommentelni:D Szóval, szóvalXD De ez igazán sztáros visszatérő volt! :3 Így továbbXDXD

      Hmmmm nem kell félni, meglesz az érettségi, hidd el:D Matekból nekem... tényleg csoda kellett hozzá,mert világéletemben iszonyat barom volamXD Minden más ment, de az... >.> Mindent mondhatok rá de azt, hogy ment volna? SOHAXD Inkább puskával kellett kergetniXD ( és még akkor sem...XD)

      Jövő héten már itt is van ? O_O NEEEXD Nekem egy héttel utána...XD Nem akarom, be fogok kakkantaniXD JuhuuuuuuXD ( Semmit sem tudok...XD)

      Szurkolok majd neked:) Biztosan menni fog, ha meg nem leölök mindenkit...XD

      Hmm szóval most kiadod magadból a perverz ( persze csak egészségesen:P) éned? Hm, mondjuk Hyomin, Hyomin...XD

      Törlés
    4. óóó most megnéztem magyar felirattal is, hát ez igen lázadó tiniknek készült xD
      amúgy szép munka volt a videó *taps taps* :D
      estig még megnézem párszor aztán nemsokára ott lesz a telefonon a leggyakrabban játszottak között xDD

      oúúúúúúúúj gyéééémánt *0* hát ahhoz képest az arany is kutya küklopsza >_< ezt beleteszem majd az önéletrajzomba xDD

      hm várj, lecsekkolom Eunjung táncát is :DD hm arra jutottam, hogy aki a legtöbbet mutatja magából azé tetszik xDD ez ellen nem tudok mit tenni >_<

      hát igen, hiába vannak 4en itt is az ismertebb tagokra mentek rá. mondjuk ennyi erővel tényleg lehetett volna Soyeon helyette ha úgyse akartak neki szöveget adni. (félreértés ne legyen, mint mondtam nekem nincs bajom ezzel a felállással bírom Areumot, csipázom, likeolom meg mindent csinálok vele amit ilyenkor szokás °0° ejjj mikre gondoltok ti >_> )

      akkor én még nem léteztem itt, tényleg csak annyi szerepe volt? ajj még mindig sajnálom szerencsétlent. vele mi van? kiadott már valamit?

      hát a matek általában ilyen szokott lenni xD én csak néha vagyok belőle segg hülye xD vannak olyan anyagok amik nem emberi lénynek lettek kitalálva xD

      óóó szinte együtt nem fogunk tudni semmit \(^_^)/ xDD
      hajrá neked is!!! :D ez a klasszikus párbeszéd pont ráillik erre a helyzetre 1 kicsit átalakítva. a késés=bukás a fedezés= ez a leöléses dolog xD
      -Ha én kések te fedezel, ha te késel én fedezlek!
      -És ha mindketten késünk?
      -Akkor mindketten baszhatjuk!

      egészséges erotikus énem kérlek szépen ˘_˘ egészséges erotikával és egóval rendelkezem ˘_˘
      de tökéletesen igazad van. Hyomin az Hyomin XD
      megint teljesen a cikkhez nem illő dolgokról beszélek xDD

      Törlés
    5. Igen, ennyi erővel lehett volna SoYeon is, ő kapott volna kb. 20 sort Areum 2 sorához képest. Bár szerintem Areum része volt az egyik legjobb az összes közül:)

      Ahan, HwaYoung csak a " We were in love" - ban kapott először összefüggő részt, aminek kb értelme és haszna is volt. A YAYAYA-ban nem is emlékszem mi a része, a Why are you being like this-ben van 2 nyögése és egy-két fél mondata, a Roly Poly-ban " I like this I like that" és sorolhatnám. Azt hiszem csak a Ma boo volt az amiben értelmes szöveget kapott. Szóval Areum hozzá képes kiemelt szerepet kap. :D Most érdekes mód Areum az akit nem bírnak, régen Hwa volt. Most Areum-ra mondják h nem nagy durranás, régen Hwa-ra. Milyen kétszínűek az emberek... Én soha nem voltam oda HwaYoung-ért, és most sem hiányolom túlságosan. Valahogy megvan nélküle is a banda... Előtte is volt és utána is lesz T-ara. Félreértés ne essék, megkedveltem őt, ügyes is volt, de számomra EunJung a legjobb rapper. De ez egyéni vélemény.:D

      A szövegben rontottam ám, tudom, de nagyon siettemXD Szerintem ez az anti fanoknak szól egyébként.:) Vagyis én úgy gondolom:D De aztán ki tudja mit akartak ezzel mondaniXD

      Ó, igeeeeen, neked gyémánt van `^` Írd is bele, bár ez nem emelheti az amúgy is hibátlan önéletrajzodat! :D

      Igen, egyszerre fogunk " What the F***?" fejet vágni a padban, mikor megkapjuk a lapokatXD Ja várj, a szóbeli előbb van, akkor... együtt sírunk majdXD

      Nem baj, arról beszélsz amiről akarszXDXD Engem minden érdekelXD

      Törlés
    6. hmm azért nincs meg előttem az a kép, mikor állnak a stúdióban és mondják neki, hogy hé te figyu, neked itt meg itt lesz 1 nyögésed xD hát én ugye a Day by Day-nél csöppentem ide (hm nem is mondom mi jutott eszembe xD) és ott tetszett amit csinált :D aztán kirúgták ><
      akkor lényegében az új tagokra másznak rá. nem értem, szerintem Areum tök jól csinálja amit csinál. na mind1, az emberek mindig ugyan olyanok maradnak, mindig lesz ilyen.

      hát én így is értettem, szóval nagy gond nincs :D
      óhh~... végül is ennek több értelme van XD

      nekem az írásbeli van előbb >< de nem baj ott is sírhatok ha úgy van xDD

      ó igen? hm volt szerenádom, na arról tudnék mit mesélni. de nem most. lusta vagyok ~_~ xD
      viszont már rég akartam kérdezni, hogy a T.T.L-nek nincs olyan változata ahol csak a lányok vannak és nincsen pasi rap? mert mikor úgy adták elő jobban tetszett~

      Törlés
    7. :D:D Neeeeeee! Miattad elképzeltem, h a stúdióban "nyögésre késztetik" :D Pfúúúúj, te perverz:D

      Én sem értem mi bajuk van... Nekem Areum a kezdetektől bejön, és ez pl HwaYoung esetében nem volt így. De persze...azért leszólni, és senkinek nevezni nem illendő...

      Hajaj...az írásbelin sírni?:D:D Végülis megolható! Mindent bele:D:D Elképzeltem ám. Megkapom én is ( te is) a tesztet. Beleolvasok, majd felkiáltok: Okasaaaaaan tasukete! És aztán bőgök, és vörös szemekkel meredek a vizsgabiztosra:D

      Szerenád? Csak azt ne mondd, hogy részegen vergődött az osztály. ( mondd, az olyna nosztalgikus lenne:D Nálunk kb csak én, meg a barátnőm nem voltunk azok:D)
      Igen, van belőle. A japán verzió, a Jewelry Box albumon. Koreai verzióról nem tudok sajna:/

      De nekem is sokkal jobban tetszik amiben csak a lányok szerepelnek:)

      Törlés
    8. na most utolsókból lesznek az elsők, igen azt tudtam, hogy a japán verzió olyan csak azon a videón tökre nem úgy hallatszott, mint a Jewelry Box-on, de aztán Osakában volt a koncert szóval biztos japánul énekelnek >< jójó öregszek a hallásom se a régi xD minden esetre élőben jobban szól :D (pf mintha ott lettem volna xD)

      NA azt már én is el tudom képzelni ahogy nyögésre kényszerítik ><
      most mé' csöpögött az eső. tökre arra gondoltam ˘_˘ xD

      oh és akkor fennakad szemekkel néznek a tanárok, hogy hogyan kerül ide 1 japán cserediák, a vizsgabiztos a szívroham közepette olyanra gondol, hogy bmeg megbőgettem 1 szegény cserediákot aztán hogy mentse magát hamar átenged mindenből és még ad 1 szivárvány macskás pólót is. na ez tökéletes lenne nem? xD

      hm hát 1. nap nem, mert akkor kocsival mentünk, de második nap... hát elmeséljem az egészet? hosszú lesz xD

      Törlés
    9. na akkor...
      kb végig halálfélelmem volt xDD az a gyerek aki vezetett még friss jogsis volt, és te szent szar!!! xD majdnem megdöglöttünk mind vagy 6x XDD a legvégére maradt az angol tanár ahova csak az angolosok mentek +2 németes akik unatkoztak és jöttek velünk, na szóval oda csak 2 kocsi ment.(alapból 4 volt) és az volt a szerencsénk hogy nem mi mentünk elől mert különben már nem lennék itt. 2 őzet is úgy elcsaptunk volna ahogy van ja és persze az átlag sebesség az 150-160 volt. >< k**va jó volt >w< és az volt az élvezet hogy nagyszentjánosra kellett volna mennünk csak ugye 160-nál nem igen veszik észre a lekötő utakat így elmentünk komáromig xDD utána ilyet szól a gyerek aki előttünk vezetett: "komáromnál már gyanús volt a dolog" XDDD

      van videó is,igaz abban a kocsiban amelyikben nem én voltam de ha akarod majd elküldhetem mert átadja hogy hogy milyen volt az az este ><
      az is hatalmas volt mikor az előttünk lévő lefékezett, átment a szemközti sávba, mi bementünk melléjük a másik kocsiból meg derékig kihajolva az ablakból ordibáltak át xDDD (amúgy kb ez volt egész győrben, 2 kocsi száguldozik a városban xD) csak ebben a manőverben az volt a bibi, hogy aki nálunk vezetett még nincs felkészülve ilyenekre, de ő azt hitte hogy ő nagy mert van jogsija és majdnem halál lett a vége mert majdnem nekik ment ><
      és ilyen kb minden sávváltásnál volt nála. 1x majdnem kamionnak mentünk, 1x majdnem kiment a forgalom elé, a legvégén mikor mentünk ki a parkolóból és már csak én voltam vele nem vett észre 1 kocsit és majdnem nekünk jött, meg ugye aki előttünk vezetett az már tapasztaltabb volt és ő diktálta a tempót szal ő ment 160-nal ez a hülye meg próbálta tartani és mindig a seggében lógott (ezt is minek, 1x fékez aztán bamm) na aztán 1x aki előttünk volt előzött, ez is próbált utána menni, de nem tudott rendesen, szemből meg jöttek. ha az akit előzünk nem fékez, halott öregember lennék most xD
      ja meg eléggé tömegnyomor volt, szóval kényelmesen 2 ember fért volna el hátul de mi hárman voltunk. ezt úgy oldottuk meg hogy beszállt a jobb szélső, bekötötte magát, aztán jöttem és bekötöttem magam de ugye addig a harmadik nem tud beülni. na aztán amíg én kötöttem magam a harmadik ember csak fél lábbal volt bent erre ez a barom meg padlógázzal elindult mert nem nézett hátra xDD
      ja meg úgy indultunk el hogy összegyűltünk 1 parkolóban és onnan indulás. na amint elindultunk rá 2 másodpercre 1 gyerek nekitolat 1 táblának és lökhárító dead, oldalt meg benyomódott a kocsi. >< bravó xD

      aztán második nap kb 1-2 órát voltunk a töritanárnál (de ott volt a matektanár is) kb 8 féle pia volt, szóval úgy nagyjából megtette a hatását, utána ofőhöz mentünk (amúgy több tanárhoz nem is mentünk, mert nem engedték hogy elmenjünk hozzájuk >< utálnak minket xD) út közben 1 gyerek aki a 'legvidámabb' volt beugrott 1 bozótba és végig németül ordibált >< miután megérkeztünk és elhörögtük a nótát felmentünk a tanárhoz és... 5 másodperc... ennyi kellett ahhoz hogy eltörjük a kanapéját xDD később hallottam a suliba hogy valaki még belehányt a mosdóba de akkor már nem voltam ott ><
      na úgy 'röviden' ennyi >< ja és természetesen én nem ittam szóval nehogy azt hidd hogy én is alkoholizáltam. előbb szúrom tökön magam xD

      Törlés
    10. Gondoltam, hogy te nem ittál:D Emlékszem ám mindenre amit mondtál :3 Húúú ez egy húzós este lehetett:D DE! Gondolj arra, milyen poén lesz ez évek múlva:D Halálra fogod röhögni maga, ha csak visszagondolsz rá:D:D:D A sofőrötökhöz nem tudok mit szólni, hát... nagy csávó a jogsival::D:D Majd belejön, de nem ajánlom, hogy 160-al kezdje >.<

      Nekünk is hasonló volt...kocsi nélkül:D:D Az osztályfőnökhöz mentünk, kidöntöttük a kerti kis "házát" . Telehányták a kertjét ( és egyéb helyeket), kitörték a növényeket. Én egy poharat törtem össze a temnyeremmel. Csak rátettem a kezem... és még csak el sem vágta. ( Tudtam, én h szupererőm van :D:D) Történt ott minden ami csak kell:D:D

      Én imádtam ott lenni, de sajnos...hamar el kellett jönnöm:D:D

      ÓÓÓÓÓ Hogy ne kellene a videó:D:D Kíváncsi vagyok, nem is kicsit `^`

      Törlés
    11. nya elküldtem a videót ha minden igaz, azért nem olyan nagy durranás de azért tetszetős xD (és tökre megtetszett a zene amit hallgattak °0°)

      ooh tényleg emlékszel ilyenekre? :o az igen, én már arra nem emlékszem hogy mit csináltam 2 órája xD
      a halálfélelemtől eltekintve élveztem ám :DD

      azért jöttél el mert felfedezték a szuper erődet mi? >< nemnem neeemm ez gonsoz volt. gonosz vagyok, gomen~ T_T
      de azért mikor eltörted a poharat így nagy komolyan rá kellett volna nézned az ofődre és... ennyi. nem csináltál volna semmit. megnéztem volna a reakcióját :DD de tényleg, még élnek azok akik így letarolták ott a dolgokat? ><

      Törlés
    12. JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ! Megnéztem a videót:D A kedvenc mondatom: " Aggyá máááá biztonsági övet!" Ezen meghaltam:D Régen nevettem ekkorát:D:D Nem sokat láttam, de teljesen át tudtam érezni, hogy milyen lehett a hangulat:D A miénk is jó volt, de ez olyan... "ereszd el a hajam, de azt nagyon" féle dolog lehetett:D Bár ott lettem volna:D:D Jövőhéne vizsga? Szurkolooook! :)

      Igen, emlékszem minden dologra, mert nekem fontos az ilyesmi:) Meg persze érdekesnek is találtam a beszélgetéseinket, így persze! :3

      Nem voltál gonosz:D:D Inkább poénos:D Igen, menekültem, mert a varázserőmre fény derült :D:D

      XD Élnek még, élnek még:D Az ofőnk iszonyat nagy arc volt:D Ő is ivott, nem is kicsit:D Tehát, annyit nem érzékelt akkor este a dologból:DD Csak másnap, mikor felébredt a romok között:D:D

      Törlés
    13. jaaaaa hogy ő is megtépázta magát, mint bodri a lábtörlőt. akkor el tudom képzelni, hogy milyen lehetett. mikor megérkezett az armageddon (vagyis ti xD) akkor így elvolt, hogy pf nem vaj úgyse tetszett... pf az se baj úgy is ki akartam már dobni, kicsivel több mókapia után már olyan is lehetett, hogy "hé fiam, pityutamás, csak így tovább nesze itt 1 kalapács is gyrüüüünk izirájder!"
      aztán másnap ilyen reakciója lehetett http://nemkutya.com/wp-content/uploads/2012/10/1348686693-when-i-find-that-my-mom-cleaned-my-room-o-753282.gif

      na ha tetszett akkor jóság van :DD az én kedvenc mondatom: "Komárom ba**meg, a pi**ába, te jó ég!" XD
      "ereszd el a hajam, de azt nagyon" XDD hát ez jó xD volt valami hasonló dolog mert az 1. helyen ahol voltunk 2 tanár várt minket és az egyiket magunkkal vittük az ofőhöz. aztán az egyik gyerek kocsival volt és vitt volna még néhány gyereket ki az állomásra. mikor már indultak el az ofőtől a tanár akit vittünk magunkkal megkérte, hogy vigye el őt is. a gyerek így : "persze persze jöhet ön is... várjunk, akkor hányan is vagyunk? 12345678... tanár úr nem baj ha össze kell magát húznia 1 kicsit elég rendesen?" ><

      ohj :3 hallod majd kapsz tőlem 1 AAA macit, amin 1 Boa törölköző van, egy T-ara koncertjegyet szorongat és 1 H&MC all in pack kiadáson üldögél (csak létezik ilyen is xDD) >_< idők kérdése és minden megvalósítható lesz xD hm mondjuk ezt én is elfogadnám. alku: ez, a j-porn prémium kiadásáért cserébe ˘_˘ vendégek: Ayumi, AAA girls, T-ara. ezt tartalmazza a prémium ˘_˘ szóval sietnünk kell, Ayumi nem lesz örökké ilyen xD

      Törlés
    14. Ó yeah! Hell yeah:D Igen, ilyen reakciója lehetett, mert mikor legközelebb találkooztunk, ilyen fejet vágott ( magyar tanár volt - többek között) : http://www.google.com/imgres?um=1&rls={moz:distributionID}:{moz:locale}:{moz:official}&hl=hu&biw=1280&bih=696&tbm=isch&tbnid=IEwKZcNIRBysfM:&imgrefurl=http://www.tumblr.com/tagged/you%2520die&docid=Zr24FvSM-SPSBM&imgurl=http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfivgmgSj91qcfqc0o1_500.gif&w=500&h=249&ei=6zuFUbjDGoPZPPmEgAg&zoom=1&ved=1t:3588,r:0,s:0,i:79&iact=rc&dur=366&page=1&tbnh=158&tbnw=295&start=0&ndsp=16&tx=140&ty=127


      WOOOO de hosszú link:D:D:D:D

      Júúj, hát nagyon jó lehetett:D:D:D Huhum, én is akarok így száguldani:D
      " Nem baj, ha össze kell húznia magát rendesen?" Júúúj:D Nem biztos, hogy beszálltam volna:D Bááááár... amilyen őrült vagyok, valószínű:_D

      Ilyet kapok majd tőled? Juuuuuuuuuuj <3<3 Ok! Megteszünk mindent! Még a Jporn céget is meg kell alapítani! Mik ki nem mennek a fejemből...:D ( Ilyet hogy lehet elfedni?)

      Jajj igen, Ayumi, Ayumi! Szegénykém... nem várhat rán örökké:/:D

      Gyorsan kell lépni:D

      Törlés
    15. "magyar tanár volt - többek között" aztán látom a képet, hát mondom ez másodállásban valami assasin xDD

      ejej hát ezt elfelejteni. hát ott a gyönyör gyümölcsöskertje várna ránk. hamvas sárgabarackok, esetleg 1-1 extra részben lehetne őszibarack is, különböző formájú sárgarépák áradata, esetleg itt is lehet 1 kis extra fehérrépa, mondjuk ezek már rohadtul nem gyümölcsök, bevándorló kis sutyerák imposztorok xD

      Törlés
    16. Háááááát:D:D:D:D Ezt a tanár dolgot azért tettem hozzá mert rajtam kívül mindenki nála érettségizett:D:D És előtte mutatta ezt a fejet:D:D:D ( Én emelt szinten mentem)

      Igaz, igaz:D:D A Gyönyör Gyümölcsöskertje:D:D:D MuhhahhhhaXDXD Ez lehetne az debüt videónk címe:D Te egy igazi zseni vagy!:D:D

      Hmmm, már várom is:D:D

      Törlés
  2. Hát ha a régebbi zenéiket nem nézzük akkor ez a zene teljesen jól össze lett pakolva. Nekem tetszik. Nem szabad elfelejteni hogy ez csak egy albanda. :) Szóval nem feltétlenül kell megegyeznie az előző dalok stílusával. Nekem is hiányzik az az igazi jól megszokott ritmikus könnyen megjegyezető diszkó fílinges számok tőlük. :/ Jó tudom azért ha újra be szeretnének futni, és a régebbi rajongókat meg szeretnék tartani, akkor azt a vonalat kellene folytatni amit elkezdtek. De mivel változik az ízlés és az emberek sem ugyanarra vágynak mindig ezért kellenek az újítások. Ezzel lehet hogy még több embert fognak majd meg. Ha megnézed nem hallgatnak már klasszikus zenét holott régen az számított 'menőnek'. De azóta már más lett a világ, és az elvárások is.
    Hát a dalhoz térve nekem nagyon bejött. (és nem ment ki) kiválóan rakták össze az alapokat, és az éneket. Kicsit féltem hogy oldják meg a stílusok kombinálását de ezt ügyesen megoldották. :D van néhány nem kívánatos rész, de ettől eltekintve meg lehet hallgatni. :)
    A klippekről a véleményem: a dráma verzió az nagyon tetszett. Hihetetlen módon tudnak alkalmazkodni az adott témához. Ha kell nyuszit, harcost , kis diáklányt, vagy éppenséggel vidéki munkáslányokat alakítanak. Igazi kaméleonok. :D
    A dance verziós klipp az jó csak nem épp erre vártam. Kicsit lehetett volna nyugottabb ne ugráljon a kép úgy mint a nemtudom mi. De lényegében tetszik csak nekem ez nem igazán jön be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó! Egy másik vélemény!:D Igen, a zenei izlés változik, és rengeteg ehhez hasonló dalt adnak ki. Ez lehet pozitív és negatív is persze:)Nekem is tetszett, ahogy kombináltak:):)

      Igen- igen ( hevesen bólogat) ők már megszerezték a K-pop kaméleonjai címet, és lám, nem hiába! :3

      A klipekről én is totál ugyanígy vélekedek:D Meg is lep mennyire egyezik a véleményünk ezen a téren. (is)

      Meg vagyok elégedve a számmal, de persze nem baj, ha mások nincsenek:) Fenn már kifejtettem a véleményem:) Ezen az oldalon bárki elmondhatja a véleményét, arról amiről csak akarja:)

      Köszönöm a kommentet!:)

      Törlés
    2. Pontosan. Változik. Meglehet sokaknak azért nem tetszik mert félnek a változástól. :D néha megéri nyitni a szokatlan felé. És vagy tetszik vagy nem.
      XD ''Igen- igen ( hevesen
      bólogat)'' <== itt Heves városában? Nem hiszem nem látlak. XD
      igen-igen ezért is bátorkodtam leírni a véleményem. :D

      Törlés
    3. Nem látsz? Kár, pedig ott voltam! :/ Legközelebb tessék észrevenni:D
      Pontosan! Kell a változatosság :3 Aztán vagy bejön, vagy nem. Mint ebben az esetben is:) Megosztja a fanokat, de nem érdekel:) Ami tetszik, az tetszik, nem tehetek ellene:D Nem ez a kedvenc dalom, de a kedvenc bandám. Szeretem és támogatom őket:) Lehetett volna jobb, sokkal jobb is, de nekem ez is tetszik:)

      Törlés
  3. Pontosan, kell a változatossag. Csak akik nem akarnak nyitni az új felé azoknak nem fog tetszeni. Én ezzel tisztában is voltam. :D nem maradhatunk mindig a réginél, pl ha anno nem akarja elfogadni a nép az első járműveket, akkor még mindig lovaskocsival járnánk, vagy gyalog. XD
    affene, máskor tesen szólni hogy Hevesen tetszik tartózkodni. :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, legközelebb szólok.:D:D Az lesz az első:D:D

      Jáááj elképzeltem, hogy lovas kocsival járunk.:D Mondjuk nem is tudom. Szeretem a lovas kocsikat:D De azért, nem biztos, h napokat utaznék vele:D

      Törlés
    2. Remélem is! :D
      hát nem lenne egy kényelmes dolog az biztos. :D

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...