Egy kis ismertető!

Mint látjátok, kicsit más lett az oldal. Milyen megfontolásból? Talán...így könnyebben átlátható? Vagy csak kedvem volt valamit újítani? Hmm...passz. A lényeg annyi, hogy más lett. :D ( Remek a fogalamazási készségem a mai nap folyamán.)

Nos, akkor most tartanék egy kis bemutatót a második kedvenc bandámból, hátha még többen kedvet kaptok hozzájuk! Ez az S.H.E! Igen, az a banda akiről mindig posztolok, akik igen kevés embert érdekelnek. Remélem ez meg fog változni! Egy nagyon tehetséges trióról van szó, akik Ázsiában roppant híresek is! Tudom, most jön a bökkenő: Kínai - mandarin/ tajvani - nyelven énekelnek. Tudom, tudom...De akkor is! Nem adom ám fel...Nem is én lennék, ha ezt tenném!:D
Főleg, mert tényleg tehetségesek, sokat dolgoznak, és solgoztak is, míg ismertségre tettek szert. Ismét csak annyit tudok elmondani, hogy félre az előítéletekkel, és csobbanjuk egyet az ismeretlenben! :)



Az együttes, mint említettem, 3 tagból áll. Innen származik a nevük is : Selina, Hebe, Ella.
( A képen sorrendben : Hebe ( my fav.) Selina, Ella)

Mit kell tudni a lányokról? A zenéjük szinte minden egyes műfajt érintett már, még ha csak kóstolóként is. Talán a pop-rock áll hozzájuk a legközelebb, ám a rap és a hip-hop stílus sem idegen számukra. Mindegyiküket "felfedezték"...ám képzésben nem részesültek. Hangjuk igen jó volt, ám zenei képzés hiányában kellett megcsinálniuk első fellépésüket, ami kb. a kudarccal volt egyenlő. Sokan egy hónapot sem jósoltak nekik...ám, a rosszakaróknak csalódniuk kellett, mert a S.H.E már több mint 12 éve töretlen népszerűségnek örvend. Mára 16 albumot készítettek, és adtak el, nem beszélve a többi dalról, amit népszerűsítettek. ( "Kínában" nem divat kislemezeket kiadni, megveszik a nagylemezt is...és nem mellesleg ez sokkal több számot jelent.)
A lányok még nagyon fiatalon találkoztak először, és nem tudom, hogyan reagáltak, de az évek során nagyon jó barátnők lettek, ez köztudott.
A tavalyi évben Ella és Selina is férjhez mentek, így 2 éves kihagyás után jelent meg legutolsó albumuk. Eddig Hebe saját projectjén dolgozozz, és két nagylemezt is kiadott, melyek hatalmas népeszerűségnek örvendettek! Némelyik dala nagyobb siker lett, mint a banda valamely számai.

Akkor lássuk a tagokat:

Selina :


Hebe:
Ella :

Nos, a tagok közül Ella hangja lesz a legmegyjegyezhetőbb a kezdők számára, mert érdekes, mély tónusú, kicsit fátyolos is, kifejezetten különlögesnek tartom. Selina hangja lágy, mégis néhol éles, Hebe énekhangja pedig ( a kedvencem) lágy és bájos, mégis erőteljes.

De végülis a zene a lényeg, nem is a tagok, hisz lehet úgy kedvelni egy zenekart, vagy egy énekest, ha csak a személyt szeretjük? Neeem, ilyen nem létezik! A zene nem a személyről, hanem a melóiáról, a hangokról, és a szövegről szól!

Megmutatnám azokat a számokat, amiket én a legjobban kedvelek tőlük, és melyek talán nektek is megtetszenek majd! ( Remélem...:D:D)

我愛煩惱
SHERO

SHERO Remix <3<3

愛就對了

我愛雨夜花

Goodbye my love

天亮了

痛快  <3 <3

Zai bie kang qiao

我是火星人  <3<3<3<3 ( Imádom)

Ni Zui Jing Hai Hao Ma  (Nagyon szeretem!)


心還是熱的

Wo Ai Ni ( Az első kedvencem tőlük...és most is ez az.)

Ha esetleg valamelyik megtetszett, szóljatok! Örömködni akarok :3:3


2 megjegyzés:

  1. Köszi szépen a számokat! Nagyon jók. SHERO Dance változata és a "痛快" Tong Kuai oltári bejövős! :)
    A SHERO, Genesis és az Encore albumokat már meghallgattam, a többit is megszerzem majd valahonnan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű! Ennek nagyon örülök, de komolyan!:):) Nem gondltam volna, hogy lesz akár egy ember is, így tényleg boldog vagyok:):) Remélem a többit is szeretni fogod:)

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...