T-ara ~ Bocsánatkérő levél


  " Ezt a levelet hosszú mérlegelés után készítettük. Ez az egy hónap lassabban telt, mint mikor a debütálásra kellett várnunk.
   Először is, szeretnénk őszintén bocsánatot kérni, hogy ennyi bajt okoztunk. Elismerjük, hogy éretlenek voltunk, nem tudtuk megoldani a nézeteltéréseinket a bandán belül, és hagytunk, hogy ez nyilvánosságra kerüljön. Bocsánatot mérünk, hogy előbb cselekedtünk, mint hogy gondolkodtunk volna. Ha megértettük volna egymást, érettebbek lettünk volna, mindez nem történt volna meg. Minden nap erre a nyomorúságra gondolunk.
   Visszagondolva, rengeteg nehézségen kellett túljutnunk, miközben ugyanazt az álmot hajszoltuk, de szívünk összetörte a tény, hogy az összes szép közös emlékünk szörnyű megvilágításba került. 
Biztosak vagyunk benne, hogy HwaYoung-nak nehéz időket kellett átélnie, a félreértések miatt...
   Mindannyian meglepődtünk azon ami történt( HwaYoung kirúgása), senki sem gondolta volna, hogy ez megtörténhet, és nem is akarta egyikünk sem. Mind idegesek lettünk, reméljük nemsokára újra együtt lehetünk.Reméljük, HwaYoungnak soha többé nem kell ilyenekkel szembenéznie.
Elnézést kérünk mindenkitől, akit érintett ez a téma, és azoktól akik kiábrándultak belőlünk, vagy a zenénkből.Ez a nehézség lehetőséget adott, hogy tanulhassunk a hibáinkból. Rengeteg erőre van most szükségünk, megtanultuk mennyi felelősség is nyugszik a vállunkon, és hogy hogyan is kell felelősségteljesen cselekedni...
...a szüleinkért, kik értünk élnek; a rajongóinkért, kik velünk maradtak a végsőkig, és szeretik a zenénket...
és azok miatt, akik kiábrándultak belőlünk... keményen fogunk dolgozni, hogy elfogadják a bocsánatkérésünket...
   Mindent őszintén sajnálunk. Kérünk titeket, mutassátok meg a végtelen támogatásotokat, és szereteteteket HwaYoung- nak ... biztosan sokkal többet szenvedett mint mi.
Mindig támogatni fogjuk HwaYoung-ot, bármi is történjen.

Az összes T-ara tagtól. "




Vélemény? Annyira nagyon tudtam, hogy bocsánatot fognak kéretni velük... Nos mivel számítottam a helyzetre, ezért kicsit máshogy ítélem meg a dolgokat. Nyilvánvaló volt, hogy bocsánatot kell kérniük, ha megtették, ha nem. Ez így működött régen, és most is. Csak így nyerhetik el " a mennyei megbocsátást". Mindenki bólogat, majd leülepszik a por, és a harag. Kac kac.
Mivel ez volt az utolsó lehetőségük, hogy javítsanak valamit, megtették. Számítottam arra, hogy ezt pont Come Back előtt teszik meg, hisz így a fogadtatásuk sokkal jobb lesz. Van is erre egy jó koreai mondás: " Kicsinyes voltál. De kicsinyesebb lennék, ha nem fogadnám el a bocsánatkérésed."
Nos, minden esetre...ez semmit sem változtat a nézőpontomon. Korábban sem állítottam, hogy nem tettek semmit. De azt még mindig tagadom, hogy bántották volna HwaYoung-ot. Veszekedés, vita, mindegyikünk életében előfordul...méghozzá milyen gyakran. De azt, ne feledjük, hogy mennyi munkájuk van a zenéjükben, mennyit küzdöttek, és mennyi mindent értek el. ég ha szörnyű emberek is lennének... elvileg mindeni azt mondja " Én a zenéjüket szeretem elsősorban". Akkor rajta!

T-ara Jjang!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...