Rohanok, rohanok, míg ki nem merülök. Aztán leülök pihenni, behunyom a szemem... mikor ismét körbepillantok, látom... semmi sem változott, ugyanott vagyok, ahonnan elindultam. 
Mindenki olyanért dicsér, ami nem az én érdemem, de azt nem veszik észre amit én teszek. 
Nem, a körülöttem lévő emberek nem rosszak. Mind jók, és kedvesek, megpróbálnak mellettem lenni. De mit tehetnek, ha nem engedem, hogy segítsenek? Befogott szájjal kiáltozom... Mégis, hogy várom el, hogy meghalljanak, vagy megértsenek? 
Néha megijedek saját magamtól... mennyire ostoba, felszínes, nemtörődöm vagyok. És nem abban az értelemben, ahogy mindenki gondolná. Hagytam, hogy az életem irányítása kicsússzon a kezeim közül.Én vagyok a hibás amiért ott vagyok, ahol. Szeretnék szabadulni, de nem tudok. Tisztában vagyok azzal, mit kéne tennem, de nincs hozzá erőm... valahogy...mintha élvezném is a dolgot. Kicsit olyan az egész, mintha saját magam emészteném fel. Élvezettel. 
Csak ülök, és újra, meg újra ugyanazt teszem... Mégis mire várok? Csodára? Fogalmam sincs...azt hiszem már rég nem én irányítom a dolgokat... Réges régen.


"No big secret left unspoken
Sun is painted in the corner
But it's never getting warmer
All the lies they keep on selling
But you never check the spelling 

Flying bullets
Hit the targets
Wings and halos
5 to 7
In this white robe
Through the darkness
Paragliding
Back to heaven "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...