솔로 데뷔 - 함은정 | Solo Debut - Ham Eunjung!




Igen, ma bejelentették, hogy a T-ARA egy újabb tagja fog debütálni, nem is olyan sokára. Pontos időpontot még nem osztottak meg velünk, de annyi már biztos, hogy ezúttal, ahogy arra számítani is lehetett, Eunjung fog egyedül a színpadra lépni, méghozzá egy Duble Sidekick által készített dallal, melynek címe: I'm More Comfortable Alone. A szám egy, a kapcsolatukba belefáradt párról fog szólni, nyílván Eunjung szemszögéből.

Személy szerint már nagyon vártam erre, és őszintén megvallva remélem (sőt, bízok benne!), hogy jobban fog szerepelni, mint ahogy Hyomin és Jiyeon tették a múlt évben.

Mind tudjátok, hogy Eunjung a kedvenc tagom a bandából - mely szintén a kedvencem -, és nekem az ő hangja is tetszik a legjobban, még akkor is, ha mindenki más szerint fele akkora tehetség sincs, mint példának okért Soyeon. (Amivel messze nem értek egyet.) Számomra ő az, aki ha kinyitja a száját, akkor érzelem is jön ki azon, nem pusztán szavak. Igazán kívánom, hogy az ő debütálása sikeres és elismert legyen!

Amig több információhoz jutunk, addig is emlékezzünk Eunjung hangjára:


6 megjegyzés:

  1. Yaaay!! Végre! :)) Tavaly furcsa is volt, én arra számítottam hogy Eunjung fog az elsők között solo debütálni. De úgy tűnik, ami késik, nem múlik :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon örültem én is, mikor meghallottam! Reménykedtem múlt évben is, hogy Eunjung lesz majd az első, aki lehetőséget kap, de mégsem így lett! Most pedig imádkozok, hogy valami nagyon jó dalt kapjon, s tarolhasson! :)

      Törlés
  2. Nekem is Eunjung a kedvenc tagom, szerintem is neki van a legjobb és "legérzelmesebb" hangja. :) Remélem nem egy szexi concept lesz az övé is, mint ami Jiyeon és Hyorin is volt (az ő dalaik sem voltak rosszak csak valahogy engem sose fog meg a "szexi" stílus.. olyan számomra, mintha valaki a testével akarna érvényesülni a hangja helyett..)
    Nos a cím és az album borító alapján úgy tűnik ez nem ilyen dal lesz, szóval már nagyon várom ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fúúú, én egy balladának örülnék nagyon. Hogy tényleg nagyon lassú-e, vagy középtempó, nekem mindegy! Csak hallhassam a hangját, ami tényleg gyönyörű. (És ne mondhassa mindenki, hogy képtelen az éneklésre, mert attól a falnak szaladok!) A szexi stílus nekem sem a kedvencem, maximum ha annyira nagyon jó a dal, akkor nem nézem a videót hozzá. (Mondjuk Hyomin és Jiyeon esetében sem tettem túl sokat.)

      Á, és nagyon örülök, hogy valaki másnak is Eunjung a kedvence, nem sok embert ismerek! :)

      Törlés
  3. Én is annyira de örülnék egy balladának ^-^

    VálaszTörlés
  4. Én is annyira de örülnék egy balladának ^-^

    VálaszTörlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...