T-ARA ~ 4th Aniversary Debut!



Lányaink, tegnap ünnepelték a negyedik évfordulójukat! Mi, rajongók, igazán büszkék lehetünk rájuk. Mit tudnak felmutatni? Miért különlegesek a számunkra?

Én, mint ultimate Queen, elmondanám, miért is szeretem őket annyira!:):) Bár, se meglepetést, se semmit nem készítettem, de pár szót elmondhatok.:)


A lányok 2009-ben kezdték meg útjukat a hírnév felé... azóta is nagy figyelmet kapnak mindenfelől, nem hiába. Miért szeretem őket ennyire? Azt hiszem minden egyes rajongó nevében beszélhetek... A banda nekem nem csak a zenét jelenti, hanem ezeket a csodás lányokat. Félreértés ne essék, elő a zene számomra, és a legtöbb előadó esetében nem is alakítok ki semmiféle rajongást, de ez az együttes ( és nagyon kevés másik előadó) mégis valahogy kivételt képez. Számomra maga a szó, "T-ARA " egyet jelent a kitartással.
Ők azok a lányok a K-POP világában, akikben annyi kitartást és erőt látok, mint csak nagyon kevés emberben. Történhetett annyi csapás ( mert abból kijutott nekik bőven!) amennyit el tudunk képzelni, mégis itt vannak, mégis mindent megtesznek. Néha úgy érzem, számukra nincs megállás, nincs pihenő, állandóan dolgoznak, és megtesznek mindent, hogy mi, rajongók elégedettek legyünk. Lehet, sőt biztosan más bandák rajongói is így vélekednek a saját kedvencükről, én mégis úgy gondolom, hogy a T-ARA lányok ezen a téren különösen nehéz helyzetben vannak. Szinte két-három hónap sem telik el, máris a comeback feliratokkal találkozhatunk a legtöbb oldalon, mind Japánban, mind Koreában...és ennek bármennyire is örülök, néha jó volna egy kis szünetet tartani nekik is.
Már a kezdet sem volt könnyű számukra, hisz debütálás előtt kilépett - az eredeti felállást megbontva - két tag, mégis tovább mentek...megtéve mindent, ami tőlük telik. Túlélték. ( Most figyelmen kívül hagyva a cég mindennemű beavatkozását.)
Nem panaszkodtak mikor az új tagok érkeztek, és még ha probléma is adódott köztük, képesek voltak megoldani.... Teljes erőbedobással léptek fel az első dalukkal, mely a Lies címet viselte. Többük már akkor is filmekben szerepelt, reklámokban tűnt fel, modellkedett.
Persze a botrányok már régen sem kerülték el őket. Első fellépésük teljes playback volt, ezért a legtöbben komolyan megszólták őket. Bocsánatot kértek, továbbmentek...
Az idők során a legkülönlegesebb dalokkal léptek színpadra, így kiérdemelték a kaméleon címet, teljesen jogosan.
A kezdeti "ártatlan" stílust képviselte a Lies, majd a az édes Bo Peep Bo Peep, a szexi Like the first time és a I go crazy because of you...majd feltűntek később nyuszikként,
Több együttessel készítettek már közös dalokat, mint a TTL, TTL2, Wonder Woman,  Woman Generation...
A közönség egy része örökre nekik adta a szívét, hisz megérdemelték!
Ezek után felbukkantak mint indiánok, az új tag HwaYoung kísértében, majd később meghódították a diszkók világát a Roly Poly-val,benéztek az alvilágba a CryCry - Lovey-Dovey dalokkal,  majd átléptek a jövőbe a Day by Day-el, ahol Areum mosolya köszöntött minket, és sajnos ezzel majdnem egy időben búcsút kellett vennünk HwaYoung-tól.
Az addigi sikersztori megszakadni készült...amit ékesen bizonyít a 2013-as black ocean. De még mindig itt vannak, és tovább haladnak, és tudom, képesek lesznek átlépni minden nehézséget! Japán legnépszerűbb koreai lánybandája, rengeteg felmérés szerint... Nem is csoda, szinte állandóan aktívak, sorra jelennek meg a japán nyelvű lemezeik.
Sajnálatos módon nemrég Areum is búcsút intett az együttesnek, így az eredeti hatos felállásban láthatjuk majd őket újra. Emiatt szomorú is vagyok kicsit, de egyben örülök is!

Nagyon sok minden történt már... hatalmas csillogás és még nagyobb bukások...
Mi mást nem tehetünk, mint hogy mellettük vagyunk és támogatjuk őket, történjen bármi, ahogy azt eddig is tettük. Most már csak egyet tudok kívánni nekik...bár megszabadulnának a cégüktől. Szerintem egyértelmű, hogy mi zajlik a háttérben...Így remélem egy nap képesek lesznek váltani!::)

A tagok a legkülönbözőbb személyiségek, mégis remek összhangban dolgoznak együtt.
Qri a "hercegnő", EunJung a "fura művész", JiYeon az "édes -nemtörődöm - örökgyermek", HyoMin a "sokoldalú szexi divatőrült", SoYeon a "babaarcú vezető", BoRam az " örök fiatal-poéntenger".
 Kívánom, hogy oldódjon meg végre minden gond, és folytathassák ott ahol megtört a sikerszéria...





2 megjegyzés:

  1. Pár szót,mi?!:D de amúgy teljesen mindenbe,kivétel nélkül ,egyetértek veled:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Háááát...XD Kicsit elszaladt velem a ló..:XD De hát, van ilyenXD De örülök, ha egyet értesz:):)

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...