Vélemény: B.A.P




Már nagyon régen szerettem volna írni erről a bandáról, és most, hogy rá került a sor, hirtelen azt sem tudom, hogy hol kezdjem.



Mint azt tudjátok, én nem szeretem a fiúbandákat. Tényleg nem. Van úgy, hogy, van pár jó számuk, de szerintem egy-két bandából tudok csak pár nevet. Nehéz megmagyarázni miért is van így, de a férfi hangokat annyira nem szeretem...valahogy nagyon meg kell fognia egy hangnak, hogy megkedveljem.
Egy kivétel van. Lee Hong Ki. Az ő hangja azonnal elvarázsol, szerintem nagyon tehetséges a srác, de...mondjuk az FT-Island nem is sorolható annyira a boyband kategóriába.
Tudom, igen, tudom...a fiúk is épp olyan tehetségesek, mint a lányok...
De nem tehetek ellene! Ez biztos fura, hiszen lány vagyok én is! Nos, hát...van ez így:D

Akkor...B.A.P
Tavaly debütált, idol banda. Első véleményem: SZÖRNYŰ.
Konkrétan ezt gondoltam, mikor megláttam az első klipjüket. Egy hangos, zajos banda, üvöltő, recsegő zene, kiabálás. Az egész túl ' hangos volt'. Nem tudom, hogy értitek-e amit mondani szeretnék.
Ezek után nem is nagyon akartam velük foglalkozni, ám mikor megláttam, hogy mennyien vannak oda érte, mégis nyomon követtem őket.
A következő klipes számukat is utáltam, és a mai napig sem szeretem...
Egyik klipes daluk sem jön be...így nem is értettem, hogy mit esznek rajtuk ennyire...Komolyan nem bírtam felfogni, hogy miben különböznek a többi bandától. Annyiban, hogy szőkék mindannyian?

Nos, ezek után mégis, valami véletlen folytán rákattintottam a 'Goodbye' című számukra...ami azonnal megtetszett. Ezt követte a Dancing in the rain, majd a Voice mail és a What the hell. Mindegyiket szeretem, és hallgatom is a mai napig. És...ezek után jött az áttörés...az Unbreakable...szerintem ez az eddigi legjobb daluk. Imádom...mind a szöveget, mind a dalt...Egyszerűen...szeretem.

Így vártam az újabb klipmegjelenést, a Rain Sound című dalukat. És ismét...csalódtam. Se a dal, se a klip nem tetszett... Ekkor már kezdtem kételkedni, hogy valaha is lesz olyan klipjük, amit én is szeretni fogok.

Ekkor jött a One Shot. Kicsit késve ( 2 héttel később) tudtam csak megnézni a videót, és addig a dalt sem hallottam( direkt). ( Nem volt gépem. )
Nos, mikor elhatároztam, hogy megnézem, először tetszett... Az első fele. De végül nem találtam benne az értelmet. A lövöldözés, aztán meg mégsem történt semmi...Lehet ebbe belemagyarázni mindenféle jelentést...
Nekem nem jön be.
A dal viszont tetszik! Kifejezetten tetszik, és ez meg is lepett, mert eddig ilyen még nem fordult elő... Hát, végül is örülök, hogy legalább a szám megtetszett.:) De annyit megjegyeznék, hogy ÉN a COMA-ból csináltam volna MV-t. ^^( Most utáltok mi?)

Akkor a tagok. Egyet sem ismerek... Jajj de! Zelo-t, akit mindenki annyira cukinak tart, és a Bang Yongguk nevű srácot.  Nem tagadom, a fiúk tehetségesek, és minden bizonnyal én vagyok az egyetlen, akinek nem jönnek be a dalok amiket annyira nyomatnak. Lehetséges...^^ De én semmi eredetit nem találtam bennük.
Ellenben a nem "reklámozott" számaikat szeretem. Nem értem...én azokhoz készítettem volna klipet...de ezek szerint nagyon nem értek hozzá, hiszen...bejött népnek! Sok rajongójuk van. Kivéve engem.

Van egy nagyon jó hangú srác a bandában, de fogalmam sincs hogy hívják. Mindjárt utána nézek...Megvan! Daehyun...na az ő hangja nagyon, de nagyon tetszik! A többiekről mit is mondhatnék... Lássuk...Zelo nagyon ügyes, Bang Yongguk hangja igen mély...
Hát a többiek is tehetségesek. Tényleg nincs bajom velük, mert van okuk a színpadon állni...Egyszerűen nem tudom úgy szeretni őket, mint kéne.

Főleg azokkal a dalokkal van bajom, amikhez videót is készítenek. Mindegyik hangos...és "erőszakos" ( nem véres dolgokra kell gondolni...)
Én értem, hogy most ez valami nagy divat, mindenki a legjobb akar lenni, és ezt a szövegekben, és a zenében is megtalálhatjuk. De épp ezért nem érzem, hogy annyira...hogy is mondjam...különlegesek lennének.

Tényleg nem érzem, hogy valami újat tettek volna le az asztalra, így nem tudom őket mások elé emelni. Eddig csak az FT-Island volt az, akiket meg tudtam szeretni. És nem azért, mert nem "kedvesebb" számokat játszanak...

Nem is tudom miért kezdtem bele ebbe a dologba...Egyszerűen írni akartam már róluk...és mivel ennyien szeretik őket, és én már megint nem tartozom a nagy táborba...nem tudom megérteni. Mármint, persze! Tényleg nagyon jók! Tényleg azok...és bajom sincs velük...de ekkora mértékű ajnározást nem biztos hogy odaítélnék nekik.

Ez persze az én véleményem...nem vagyok B.A.P szakértő, nem ismerem őket, csak a dalaikat hallgatom.
Ez az amit én érzek velük kapcsolatban.
Most lehet utálni:D:D





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...