Infó?

Nos hát... eredményhirdetés következik. ( Vagy gyásznap?)

"Az Mnet Fanclub awards versenyen az oldalunk a 168. lett az 1,501 oldalból! Köszönjük szépen a szavazóknak, hogy szavaztak és támogattak minket ebben is! Természetesen jobban örültünk volna, ha legalább annyian szavaznak ránk mint amennyi lájk van itt facebook-on de ez így jött össze..  Mindenesetre köszönjük és reméljük, továbbra is támogatni és látogatni fogtok bennünket, hisz még várnak rátok meglepetések ez év során is! ;)
Hisz a Kpop rajongók egy nagy család~ ♥"


Igen, igen! 168. helyen végeztünk. Ez még szépen is hangozhatna, ha ez nem 700 körüli szavazatot takarna, ami kb. mindig ugyanazoktól az emberektől származott. A lustaság néha igazán meglep. Még mindig. Nah, de elég vállalható helyezés ez, ahhoz képest, hogy milyen kicsi ország vagyunk, nem? ( Hazudik, nem elégedett...)   

Naaaaa és akkor most dobpergést kérek!:D

A KPOP Hungary ( a hamisítatlan és egyetlen...XD)  egy projecten dolgozik! 

"Határidő: január.30 (szerda)!
Küldd ide: kpophun@gmail.com
Mi is lesz ez?
- Ez egy olyan videó projekt amiben minden Kpop rajongó fog szerepelni :)(reményeink szerint) 

Küldj el nekünk egy képet, amin a kezedben tartasz egy lapot (stb. nem nehéz feladat) a felirattal hogy te egy magyar Kpop rajongó vagy! ( angolul gondoltuk) Nem muszáj képet, lehet videót is küldeni amiben elmondod miért szereted a Kpop-ot, mióta és említsd meg az oldalunkat is :)
A képeken nem kötelező, hogy szerepeljen az arcod ( csak mert gondolom ez elriaszthatna egy-két embert) ha nem akarod!
Oszd meg az eseményt és újságold el a többi Kpop rajongó barátodnak is, hogy ők is feltölthessék nekünk a képüket!
Ha valamilyen kérdésed van nyugodtan írj nekünk!"


Nos, nem hiszem, hogy ez nagy magyarázatra szorulna, azt hiszem teljesen egyértelmű. Mi a cél? Igazából... azt, hogy végre szeretnénk egy ténylegesen összetartó közösséget! És reményeim szerint ti is így vagytok vele! Ehhez nem kell szinte semmit tenni! Szerintem bármilyen kép megteszi, a lényeg, hogy szerepeljen rajta, hogy magyar rajongó vagy, és a KPOP Hungary neve. Mondjuk sztem ez elhanyagolható lényegében.

Az oldalunk! <<--- Csatlakozzatok hozzánk! Igyekszünk mindent megtenni, hogy jól érezzétek magatokat!:)
És igen, legyünk egy nagy család. ( Ez tényleg baromi hülyén hangzik,mi? Na nem bánom, ezt így hajnalban megengedem magamnak!:D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...