BoA első koreai koncertje!

Az SM megerősítette, hogy BoA Januárban megtartja első koreai koncertjét, melynek címe " BoA Special Live 2013~ Here I Am" lesz. Január 26-án az Olympic Hall-ban kerül megrendezésre.

Várhatóan rengeteg rajongó fog részt venni, mind a hazai, mind a külföldről érkezők egyaránt.
Annak ellenére, hogy rengeteg Arena turnét rendezett már meg, ez lesz BoA első koreai koncertje, és az egész ország izgatottan várja! A jegyeket December 20-án lehet majd megvenni először!

Ezen kívül, BoA a Kpop Star-ba is visszatér, mint zsűri ^^



2 megjegyzés:

  1. Olyan hihetetlen...
    HA jól számolom, 10 koreai albumom van tőle (merem remélni, hogy ennyi is van) sorozatok zenéje (OST), és mégis csak most, majdnem 10 év után kerül sor az első koncertre???

    Nem szoktam annyira követni a koncerteket, így ez az infó kicsit mellbe vágott...

    MIRE VÁRT A DRÁGA EDDIG???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm a megjegyzést:)
      Bocs, hogy ilyen sokára válaszolok, de kész volt a hetem, minden nap vizsgáztam kb.
      Igen, meglepő, hogy még nem tartott koncertet. Vagyis annyira nem. Ha belegondolunk, Koreában nem "menő" a koncertezés. Ott vannak a zenei műsorok, ahol minden héten fellépnek a sztárok az adott dalaikkal, meg ott vannak a szabadtéri koncertek negyedévente, meg az adott ünnepségek díjkiosztók, ahol a legtöbb sztár fellép stb. Meg ha most épp BoA-ról van szó, ott voltak az SMTOWN koncertek is. De élőben...hmm nem sokan, szinte senki sem tartott még önálló koncertet Koreában. Nem is értem miért nem divat az ilyesmi, pedig elkélne.

      ( agyhalálXD)

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...