T-ara vallomás!








Az MNet nerégen nyilvánosságra hozott egy kis interjú féleséget T-ara Confession címmel. Ebből szeretnék kisebb fordítás részleteket megosztani veletek:) (Amint lehetséges, az egészet lefordítom:)
A "műsor" fő témája természetesen HwaYoung távozása volt.( Mint mindig.)

Soyeon kezdte meg a beszélgetést, természetesen óvatos hangnemben.

" Őszintén szeretnénk bocsánatot kérni a rajongóktól, rengeteg dologért. Mind a tengerentúli, mind a koreai fanoktól elnézést szeretnénk kérni, hisz mi mindig csak aggodalmat okozunk.
nagyon hálásak vagyunk, és mélyen megérintett minket az üzenetük. Így ebből merítettünk erőt, hogy újra fel tudjunk állni.Bármikor arra gondoltunk, hogy feladjuk, a rajongók adtak nekünk elég erőt...így tényleg bocsánatot kell kérnünk. Mikor találkozunk velük, próbáljuk visszaadni a szeretetet, mit tőlük kaptunk...de ehelyett végig mi kaptunk tőlük rengeteg energiát, és törődést. Ezért...sajnáljuk, és hálásak vagyunk!

Majd HyoMin folytatta:

" Szinte tegnap történt az egész. Természetesen volta félreértések, és voltak dolgok, mik megtörténtek. Végül ismét a promóció közepén találtuk magunkat, a színpad közepén állva... Azt hiszem nehéz időszak volt ez. " Még jobban fogom csinálni." Gondoltam magamban. De mikor a színpadon együtt voltunk, folyton a történtekre gondoltunk...nem tehettünk semmit...csak emlékeztünk. Őszintén... azt hiszem ezek után még többet, és jobbat kell nyújtanunk."
Majd elsírta magát. Ezek után a többi tag sem tudta visszafogni magát, és követték a példáját.

EunJung: "A kapcsolat a tagok között megtörhetetlen, mintha testvérek lennénk."

HyoMin még mindig sírva: "Rengeteg félreértés terjed el HwaYoung-al kapcsolatbaj...De mi NEM AKARUNK helyettesíteni egy tagot sem...és nem állunk viszályban HwaYung-al sem!
Rengeteg dologban kellett részt vennünk, sok fellépésünk volt. De őszintén, az pozitív gondolatok, mint " Minden rendbe jön"...elhalványultak egy pillanatra... De folytatnunk kell az életünket, át kell lépnünk minden akadályon. Próbáljuk elfeledni ami történt...de ez egy folyamat. Mostantól ég keményebben próbálkozok majd."

SoYeon: "A Bo Peep Bo Peep bemutató idejében a cégünk diétát írt elő nekünk. Az összes tag gyomorfájással küzdött, és kénytelenek voltunk a sunbaeink maradékát titokban megenni a mosdóban.Néha elvettem pár kekszet az asztalról, majd megragadtam Qri kezét, mondva, " Gyorsan, most ehetünk a mosdóban!" Néha bánjuk a múltbeli tetteinket, de mikor átgondoljuk őket, viccesnek is láthatjuk a dolgot. De most...nem fogunk tovább szenvedni! Most már csak nevetni akarunk...

2 megjegyzés:

  1. Szegényekkel annyiszor bocsánatot kéretnek, de hogy miért kéne bocsánatot kérniük, az valószínűleg nekik sem világos!

    Sanszos, hogy bármelyik kiadó szívesen fogadná őket... lehet, hogy ideje váltani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát egyet értünk. Jó lenne váltani, csak nem tudom ez lehetséges-e:/

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...