K-pop koncert?

"KPOP koncert Bésben a következő évben! ;)
Szeretnétek ha a közeletekben is lenne egy KPOP koncert? :)

Úgy gondolom nagyon sokan vártnk már erre a pillanatra és szerencsére nem is kell olyan messzire menni.

A kpopeurope.eu bejelenti, hogy vannak tervek egy 2013-as KPOP koncertre amelynek helyszíne Bécsben lesz, Ausztriában! Ausztria az egyike azon országoknak ahová szintén eljutott a KPOP őrület, és ez egy szép meglepetés lesz a kpop rajongók körében. Ha szeretnél eljönni a koncertre akkor tarts velünk és tájékoztatni fogunk minden információról a koncerttel kapcsolatban!"

http://www.kpopeurope.eu/?p=1032

Akit érdekel, az látogassa az oldalt ITT! mert nagyon sok érdekes információt olvashattok, napi frissességgel! Az oldal arra hivatott, hogy ne kelljen angolul olvasni a friss k-pop híreket! Az egyre bővülő oldalon magyarul is megtekinthetitek az érdekesebbnél érdekesebb információkat, így kérlek titeket, hogy ha időtök engedi, nézzetek be! Az ötletet igazán jónak tartom, hisz magyarok vagyunk, nem pedig angolok, jogunk van a saját nyelvünkön hozzájutni a dolgokhoz, amik minket érdekelnek. Persze szép és jó dolog a nyelvtudás, de ne feledjük, az angol nyelv nem az egyetlen, és nem kizárólagos feltétele annak, hogy élvezhessük azt amit szeretünk! Legyen egy összetartó, kitartó társaságunk, hisz csakis így érhetünk el valamit!:) Légy büszke arra, hogy magyar vagy, és élvezd a lehetőségeidet! Használd ki ezt is, hisz így nem kell se fordítanod, se a nyelvi problémáiddal küzdened. Így mindenkinek könnyebb, sőt így a legkönnyebb!

2 megjegyzés:

  1. Végre egy jó hír! 3 csapat miatt mindenképp kimennék: T-ARA, SNSD, 2NE1. Azt hiszem miattuk a pénz se számítana. Ha esetleg több egyéb kedvenc jönne el helyettük, akkor is meggondolnám! (Miss A, Davichi, Sistar, Nine Muses, f(x), CHI CHI, Kara) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áh én BoA-t akarom látni...:D De nagyon-nagyon. Érte...fuufuufuf. Nem tudom kifejezni:D Azután T-ara természetesen, na ha ők jönnének, akkor én meg tuti mennék:D *.* De az a baj, hogy a legtöbb bandát szeretem, szóval...XD Szívesen mennék, remélem megoldható lesz:) Már, ha lesz koncert:)

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...