T-ara HwaYoung twitter!




HwaYoung mai twitter bejegyzése kiborított...
" Ha bocsánatot kér visszajöhet..."

Íme a fordítás :

"Rajongók. Köszönöm, hogy megmutattátok mennyire szerettek, miközben csak csalódást okoztam. De most már szeretném ezt befejezni. Mostantól egy sokkal érettebb, és ragyogóbb énem fogom mutatni.Kérlek kövessetek figyelemmel. Bocsánatot kérek amiért aggódnotok kellett, és szeretnék elnézést kérni a CCM családtól! Egy sokkal jobb emberként fogok visszatérni! "

Ennyit arról, hogy tényleg zaklatták.
Bocsánat, de nekem ez egyértelmű. Akik pedig elfordultak a T-ara lányoktól... nem is szerették őket soha. A cég volt az egész okozója, ebben 100%-ban biztos vagyok...

20 megjegyzés:

  1. Ez most mi??? Vissza veszik fogják venni vagy mi??? Ááá nem érteeem o.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én sem tudom, hogy most mi lesz. Szerintem HwaYoung bocsánatkérése... hát nem is tudom mit akar jelenteni.
      A cég egyszerűen hibás irányelveket vall... ezzel sajnos mi nem tudunk mit kezdeni, csak szurkolhatunk nekik továbbra is!
      Én lesem a híreket, amint lesz valami, ide felkerül:)

      Törlés
    2. Okés köszi :)....Ez most nagyon nem jött jól a T-arának :(

      Törlés
    3. Hát, sajnos nem:/ Az SBS el is fordult tőlük... koncertlehetőségek úsztak el... Mindez az idióta főnökség miatt. Legalábbis a véleményem szerint. ( Persze ez nem azt jelenti, hogy így is történt)
      A mai nap folyamán újabb hírekre számíthatunk:)

      Törlés
  2. Ááááá hát ez.... most megütném azt a balfaszt a kiadó élén -_-
    Én már arra gondoltam, hogy eszükbe jutott valami marha nagy ötlet ami miatt az egyik tag felesleges lett. Az alaptagokat nem akarták kirúgni, azokat meg akik most jönnek nyilván nem rúghatják ki egyből így maradt HwaYoung. Ha meg visszaveszik akkor meg csak a figyelemért ment minden csak visszanyalt a fagyi.
    De szerintem nem fog visszatérni a bandába, hanem úgy értette, hogy visszatér a zenei életbe vagy ilyesmi. Ezért mondhatta, hogy kövessük figyelemmel.

    Bár még csak nem rég ismerem őket, de még így is kiborított...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát...konkrétan nem tudom, hogy ez mi akar lenni... Gondoltam, hogy a fesztivál a cél...De mégis milyen módszer volt ez? Erről még én is tudtam volna, hogy hatalmas galibát okoz majd...
      Nem tudom visszaveszi-e vagy sem... de egyelőre úgy néz ki egy kicsit csend van...mármint az anti fanok terén. Mintha ők is kicsit megzavarodtak volna. ( Bár a fanatikusokat inkább hagyom, nincs mit mondanom róluk...)
      A kitartó fanok pedig lassan beindulnak, és megmutatják, h szeretik a lányokat. Szóval talán lassan valami változni fog:)
      Nem tudom HwaYoung mit értett ezalatt, nekem azért volt kétértelmű, mert pont akkor írta, mikor monda a főnök, h visszajöhet, ha bocsánatot kér:/
      Hát majd nemsokára kiderül mi lesz, újabb hírekre várok:)

      Törlés
  3. Basszus..tényleg már ,hogy a francba lett ez 'főnök'??!!Csak mert amennyi meggondolatlan ,rossz döntést hozott a T-arának... vagy már ebben a helyzetben felmerült bennem ,h ez a gyökér boss az Anti T-arásoktól kér segítséget ,h miként alakuljon a T-ara jövője ...:'DD Nagyon szeretem az én No.1 girl group-os T-ara Csajszikat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentet:)
      Ez egy nagyon jó kérdés...nem tudom hogy kapta meg a vezetői posztot... Nem ez az első, hogy szörnyű döntést hoz, amivel kárt okoz a lányoknak, de minden bizonnyal ez a legnagyobb. Szerintem el kéne távolítani a helyéről.
      Az Anti T-ara tagokat csak sajnálni tudom. Az ember szívesen nézi végig ahogy a sztárok szenvednek... Legalábbis a legtöbb.
      Nem tudom, hogy mások miért nem tudják visszafogni magukat. Még ha igaz is lett volna, akkor sem normális a viselkedésük.
      A főnököt meg... uhh.
      megérdemelné, hogy ő is átélje amit a lányok!

      Törlés
    2. A Lányok ezek után is 'tisztelik'/'tisztelni fogják' őt?(jó valamilyen szinten muszály is nekik ..sajna..)

      Törlés
    3. Hát...tényleg "KELL" nekik...amig szerződésük van. Szerencsétlen helyzet...de mondhatni bábok. Ilyen helyzetekben nincs szabad akaratuk. Már sokadszor szenvednek a főnökük hülyesége miatt...ÁRTATLANUL. És nem csak a közönség szidja ( még ha csak szidnák...) őket...

      Törlés
    4. "....És nem csak a közönség szidja ( még ha csak szidnák...).. "Mii ezt hogy érted??!! O_O

      Törlés
    5. Úgy értem, hogy nem csak a hirtelen megszaporodott anti fanok szidják őket. Tudtommal több cég el is pártolt tőlük a főnökük miatt:/ És a "Még ha csak szidnák" pedig arra vonatkozik, hogy ezek az őrültek nem csak szidják őket... fenyegetéseket küldenek, a képeiken kiszúrkodják a szemüket...stb.
      Ez nem csak véleménynyilvánítás... ez kegyetlenség. " Gyűlöljük a kegyetlenkedőket" címszó alatt...kegyetlenebb dolgokat művelnek, mint amit SZERINTÜK a lányok tettek.
      Ők maguk váltak kegyetlenné. Ezért írtam, h "még ha csak szidnák..." :/

      Törlés
    6. De ezeket hol láttad ,h képeken kiszúrják a szemüket?Azer fenyegetik őket A LÁNYOKAT ,mert a kedves ,okos Kim Kwang Soo apu kirúgta HwaYoung unni-t és csupa rossz döntéseket hozott meg..?!(mert számomra ez lenne az egyetlen 'normális' magyarázat ..csak nem tudják fel fogni, h a Lányoknak semmi közük nincs ezelhez..) KKS -nek küldjenek fenyegető üzenetek ..ő tehet mindenről..ne az ártatlan Lányokat ijesztegessék... nagyon sajnálom a Lányokat :(

      Törlés
    7. Én is nagyon sajnálom őket.:( Nem tudom mit lehet tenni ilyen helyzetben. Ésszerű érvekre ezek úgysem hallgatnak. Az emberek élvezik tönkretenni mások életét. Legalábbis az ilyen levakult... nem is tuom minek nevezni őket.
      A képek: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/292978_446332768721286_1712830591_n.jpg
      http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314069_368978713172688_118653801_n.jpg
      Ezeket a lányoknak el is küldték...

      Vannak videók, ahol a cd-ket, fényképeket égetik...
      http://www.youtube.com/watch?v=3vrCIQTyVy4

      A fenyegetések pedig... gondolhatod...
      Ez bárkit megrémisztene, főleg, ha a saját fotóját látja így...

      Törlés
    8. ......Felrugdosnám ezeket a parasztokat és ezt nem csak azért mondom mert Queen vagyok...És pont Jiyeon édes pofiját...Óó a barmok..jól van utálják őket de ilyet azért ne....

      Törlés
    9. A szánalom tetőfoka...
      Most csak abban bízok, hogy ezen valahogy túl tudnak lépni:/
      Sokat pofont kaptak már eddig is, de ez a legbrutálisabb. Nem értem, miért nem lehet reálisan nézni a dolgokat. És igazad van... Lehet őket utálni, de ez nem utálat, ez fanatizmus. Az ilyen emberek betegek...

      Törlés
    10. De ők lányok bsszus .. fiú bandákkal kezdjenek ki -.-jó gondolom így arctalanul ...azthisziksokkal menőbbek -.-'

      Törlés
    11. Pont ezaz... Arctalanul mindenki nagymenő...
      Csak gratulálni tudok nekik...
      Mondjuk meglepődnék, ha szemtől szemben is bántanák őket...
      Előre félek mi lesz, ha fellépnek a sexy love promókor...

      Törlés
    12. Hát eddig is voltak Anti T-arások(,nem?!xd)de nem volt semmi se..:)...vagy én nem tudok róla....

      Törlés
    13. Ez igaz, eddig is voltak:) Nem attól félek, hogy bántanák őket...csak most nem hiszem hogy valami szuper lelki állapotban vannak. Elég lenne egy két bekiabálás...
      Nem, én sem hallottam, hogy bármi lett volna, de most eléggé felfokozott a hangulat:/ De hiszem, hogy az igazi rajongók ott lesznek( persze aki mehet:D), és extra hangosan fanchant-elnek majd:):)

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...