T-ara

Ahm... végre rászántam magam, hogy írjak a lányokat érintő változásokról. Még mindig félek az új tagok érkezésétől, és talán okom is van rá. Már fény derült a két plusz tag kilétére... elég hosszú ideje. Az első újonc...hát nagyon meglepett. Édesek, szépek mind a ketten, de...DaNi még csak 14 éves, tehát a mi számításunk szerint 13! A másik lány Areum 18 éves. Ő még mondhatni okés is lenne...de 13?
Tudom, nincs jogom ilyet mondani, hisz BoA sem volt idősebb nála...de ez egy teljesen más helyzet. A többi tagnak egy kislánnyal kell együtt dolgoznia. A koncepciójuknak is igazodnia kell az új lányhoz. Mert hát Areum 18, tehát nem lenne gond a sexy dolgokkal sem, de egy 13 éves lánynak az nem való.
Nos lássuk őket:

Areum:



És akkor lássuk DaNi-t:




Mind a ketten édesek, aranyosak, és remélhetően tehetségesek is. Areum fog először csatlakozni, méghozzá Juli 3-án, az új koreai album megjelenésekor!
DaNi majd Decemberben ( Gondolom, ha végzett a tréninggel?O.o) fog igazi T-ara lánnyá válni. 
Hát...mit mondhatnék. Szerintem iszonyatosan nehéz lesz majd együtt dolgozniuk. Értem én, hogy kedvesek, és segítenek majd egymásnak, de ha józan ésszel belegondolunk a dolgokba, akkor ez túl nagy korkülönbség, és egyben korlát is. Mindegyiküknek alkalmazkodni kell majd a másikhoz. A koreográfiákat, a szövegeket...mindent újra fel kell majd osztani, sőt lehet h variálni is kell majd. Mert ok, hogy most készülnek az új dalok...de nyilván a Bo Peep Bo Peep és hasonló slágerek is műsorba kerülnek majd...és akkor a két lány majd csak áll és néz? Nem hinném. Továbbá.... így is nagyon rossz a dalszövegek elosztása, hát még két plusz taggal... Remélem ezen hamarosan változtatni fognak, vagy legalábbis korrigálják a hibákat. Az egyik legnagyobb aggályom pedig... DaNi -val kapcsolatos. Előre féltem őt...hisz a korából kiindulva... ő az új maknae. Khmm JiYeon helyett. És mint tudjuk... erre sokan érzékenyek... De én várom, hogy láthassam őket élőben, hallhassam a hangjukat. Kíváncsi vagyok, és nem zárkózom el előlük. Az újdonságok nem mindig rossz dolgok! Még mindig kitartok a véleményem mellett, hogy teljesen felesleges volt a két + tag, de mivel nem tehetek ellene semmit, és a két lány nem hibás, ezért nem mondom azt : Jajj nem kellenek, utálom őket, csak 7ara létezik...stb.
Ők ketten biztosan azért lettek beválogatva, mert tehetségesek, és sokat remélnek tőlük( Még, ha egyelőre nem is tudom mit -.-") Én várom a folytatást ^^

További infók a lányok közelgő visszatéréséről:

Július harmadikán egy 20 perc hosszú, dorama szerű videoklippel jelentkeznek majd. Témája szerint 2330-ban játszódik, és akár csak a Cry Cry, Lovey Dovey ciklusban, itt is ők szerepelnek majd a klipben. Egy fájdalmas történetet mesél majd el a videó. ( Rendező ugyanaz lesz)

Július harmadikán megjelenik az új daluk Day by Day címmel, és a népszerűsítésben részt vesz Areum is, míg a klipben DaNi is szerepet kap majd. Az új album [Mirage] pedig Augusztus 15-én kerül majd a boltokba.)

Személy szerint alig várom a dolgot:):) Bizonyára érdekes lesz:) Jó látni, hogy a lányok mindig a legjobbra törekednek. És kérek mindenkit, hogy ne Dani és Areum legyenek gyűlölet fő célpontjai... se ők, se 7ara nem tehet arról ami történt! Így alakult, és nekik mosolyogva kell tűrniük mindent. Aki rajongó, az legyen most is az.

:)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...