Valami....:D

   A mai napom egész jól telt, eddig. Most jövök csak rá, mennyire furcsa is, hogy eleinte napi 10 dalszövegfordítást osztottam meg, és magamból semmit sem mutattam. ( Nem mintha ez annyira rossz dolog lett volna >..>) De mostanában ez...valahogy felcserélődött. De, hát végülis ez egy blog, vagy mi a csoda. Azt elnézve, hogy hány különféle helyről nyitják meg... kicsit meglepődtem.  Megnéztem, hogy eddig hány látogatóm volt, és meglepődtem...pozitívan. Szóval, köszi meg minden hasonló... mindenkinek, aki idetévedt. ( meg persze annak, is aki nyomot is hagyott maga után:)) De nem is ez a lényeg. Nyílván azért vagytok itt, mert szeretitek ezt a kultúrát, életformát amit én is. Ez pedig boldoggá tesz. Fúúú de nyálas vagyok...azt a *****. XD De tényleg...nekem már hosszú évek óta ez a világ az "életem". Belém ivodótt, és többé nem tudok szabadulni tőle. Jó tudni, hogy rajtam kívül sokan vannak még így vele:) Nem is azért, mert az ember tartozni szeretne valahová...( Bár, talán ez is benne van...XD), hanem mert mérhetetlenül büszke vagyok ázsiai testvéreimre, és munkásságukra, legyen az zene, film, vagy egyéb művészeti irányzat, és jó tudni, hogy ez másoknak is sokat jelent.
   Remélem, mások is büszkén vállalják a hétköznapokban is, hogy mi is rajongásuk tárgya. Szeretném hinni, hogy ez a fajta "fanatizmus" többé nem holmi furcsaság, hanem lassan mindennapivá válik majd, és a legtöbb ember nem csak annyit fog mondani: ---> Ki ez a kínai nő? ( Mikor megpillantanak egy japán férfit:D) Hogy szeretheted ezt? ( Miközben meg sem hallgatja, nem is ismeri...)
Sokaktól hallottam, hogy ők nem akarják, hogy mások is megszeressék ezt... " Azért vagyok Vk. rajongó, mert ez tök egyedi...". Na, ettől a falnak tudok menni... ( Már bocsánat). Én azt szeretném, ha mindenki a világon elismerné a kedvenceim tehetségét, és végre nem csak leszólnák őket, vagy épp japán emósoknak szólítanának bennünket... vagy valami hasonló... Ezt a mentalitást soha nem fogom megérteni...és akkor sem értettem, mikor 14 voltam... Mert, oké persze,mindenki egyedi akar lenni ( Még ha ezt nem is vállalja... hisz a legtöbb ember csak megy a tömeg után.) De... szerintem, ha őszintén szereted a zenéjüket, legyen az bármely stílus bármely képviselője... akkor szeretnéd, ha sokra vinné, és híres lehetne...ha megkaphatná a neki járó elismerést. De...hát ez csak az én véleményem.
   Emlékszem, többször kinéztek már, mert nem "öltöztem úgy, ahogy illett". Magyarán nem voltam  VK. cuccban, se beöltözve. És megjegyezték, hogy valami "új" rajongó lehetek. Igen, mondották volt a 15-16 éves lányok...( És, nem... ezzel nem azt mondom,hogy minden ennyi idős lány ilyen! Én is voltam ennyi idős, és nem viselkedtem így. Ez csak egy példa volt... mert pont ilyen idős lányok beszéltek velem.) én pedig jót nevettem. Inkább nem is firtattam, hogy én hány éve vagyok bent ebben. Szerintem a kinézetemnek, és a szeretetem mértékének semmi köze sincs egymáshoz. Úgy öltözök, ahogy nekem tetszik, úgy hordom a hajam, ahogy szeretném. Ez jellemezne engem? Valamilyen szinten biztos... de pont azok beszélnek ilyesmiről, akik nagyban visítoznak, ha pl. Uruhát lánynak nézik? Kicsit ironikusnak tartom a helyzetet ^.^
   Remélem mindenki nagyban "fertőzi" az embereket maga körül:D Ahogy észrevettem, mikor még én "kezdő" voltam, akkor még fele ennyi rajongó sem volt O.o Szépen gyarapodunk:) Főleg a K-pop terén látom ezt... meg K-dorama, stb. De nem bánom, sőt! Örülök neki... hisz ez a színészeknek, előadóknak is jó:) ( Nah... a lopkodásról, és a dorama fordítócsapatokról valamint balhéikról inkább nem szólnék... én 100%-ban a csapatok mellett vagyok ^^)
  Hogy ez a bejegyzés milyen indíttatásból jött létre? Passz, lényeg, hogy ezt le akartam írni.
Köszönöm Yuki- channak, és haukker-nek, a sok kommentet:) Valamint Takemoto... köszönöm, hogy rendszeresen olvasol, még ha nem is jelzed. De nincs ezzel semmi probléma:)
Valamint drága tesókáimnak is:)

                         

4 megjegyzés:

  1. ugyan már tudod h alap :) szeretem a blogod meg téged is :)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de kis édes vagy :D Én is szeretlek:) Még jóó:D

      Törlés
  2. Hát most akkor kommenteljek én is? :D
    I absolutely agree with you. :)

    VálaszTörlés
  3. örülök, ha egyet értesz:) Szerintem így van...:D

    VálaszTörlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...