^^

 A háttérben lehet a legszabadabban mozogni. Ott, ahol senki sem lát.

Ne félj, visszakapod még amit tettél... kamatostól. Egyáltalán nem ismersz, azt hiszed egy gyerek vagyok, ártatlan lélekkel, akit könnyű manipulálni. Hmm... van benne igazság. Vagyis... volt. Azt hiszem, elégszer figyelmeztettelek, hogy ne próbálj többé irányítani, mert akkor végleg elfordulok tőled.
Nem leszek hálás olyanért, amit nem kértem... Soha nem kértem tőled semmit! És nem fogok bocsánatot kérni...te sem tetted soha. Ezzel kvittek vagyunk, és nincs más amiről beszélhetnénk.
Olyat kérsz, mit te soha nem tennél meg értem? Hát....tudod, elég könnyen megunom, ha szórakoznak velem. És most eljött ez a pont. Te akartad...azt hiszem elégszer hunytam már szemet. Ilyen többet nem lesz. Ne aggódj, hamarosan megérted miről is beszélek.
Vehetjük úgy is, hogy ez egy kihívás lesz nekem... "ki bírja tovább" címen. Veled szemben, soha nem fogok veszíteni... hisz nevetséges módon azt hiszed, hogy ismersz. De, nekem ez csak kényelmes.
Lássuk, mi sül ki abból, ha fordul a kocka... akkor is így fogsz velem viselkedni? Hidd el... nem vagyok olyan ártatlan, mint amilyennek hiszel. Sokat tanultam tőled, ezért azt hiszed ismered a fegyvereim?
Kíváncsian várom, mit szólsz mikor szembesülsz a tényekkel. Nem kell sokat várni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...