T-ara ♥

Ó igen, igen, igen, igen!




Úr Isten! Imádom!
És, igen, a rap részek megmaradtak a réginek:D Fuff imádom! De tényleg:D Ez a kedvenc T-ara dalom, ez volt amivel magukba bolondítottak! (Bár a Good Person- t is imádtam, és a mai napig nagyon szeretem)
Elsőnek kicsit furcsa volt, de...imádat:D Az első rap rész nekem nagyon furcsa volt, de szerintem ez a nyelv miatt van, nem olyan hangsúlyozható szavakat használtak, mint a koreaiban. De a vége... meg úgy az egész... Tényleg visszaadta a T-ara kezdeti koncepcióját, ami ugye a tisztaság volt. Az a tipikusnak mondható koreai viselkedésforma... A filmekben a szenvedő, ártatlan lány szerepéhez tudnám hasonlítani. (Mint a főszereplő lányok többségexd) Úr Isten:D Befanoltam:D
Még egy megjegyzés! Imádom, ahogy koreai szavakat ültetnek a dalokba. Pl a Roly Poly-ban  "molla", itt pedig a "geojitmal". Szerintem ez, nagyon jó ötlet. Bár lehet, hogy csak szótagszám miatt nem tudták megoldani a rendes fordítást:D De bármi is volt az oka, én imádom, és remélem, hogy az Apple is A is hasonlóan jó lesz.
(Amúgy a T-ara számomra az egyetlen együttes akinek a japán dalai, ha lehet, még jobban tetszenek mint az eredetik. Amúgy eléggé idegenkedem az ilyen átdolgozásoktól.)
T-ara jjang!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...