Az én alapelveim!

"Ha nem tudod mi az a the GazettE , nem tudod mi az a rock."
"Ha nem tudod kicsoda BoA , nem ismered a HANGOT."
"Ha az animéről mese jut eszedbe, akkor kérlek nézd meg újra a Vukkot, aztán pedig nézz bele egy 18 karikás animébe.
"Ha az ázsiai kultúráról annyi jut eszedbe, hogy kutyát esznek..., akkor nézz utána a dolognak. Ők előbb írtak regényeket, mint mi kimásztunk volna az erdőből"
"Ha szerinted minden ázsiai egyformán néz ki... akkor gyorsan nyisd ki a szemed, vagy menj orvoshoz... szerintem szürke hályogod van..." 
"Ha csak annyi jut eszedbe Ázsiáról, hogy csing, csang csung, akkor csak annyit tudok mondani, hogy add vissza a szemellenzőt a lovaknak. Hidd el, nekik nagyobb szükségük van rá."

Nem kell velük egyet érteni... én így látom. És ezt hangoztatom is. Nem tudok többet hozzáfűzni. Ez csak pár dolog, amit válaszként mondok a tipikus idióta beszólásokra.

2 megjegyzés:

  1. wakatta XD :)boku mo onaji koto omotteiru
    :) jajj te Aishiteru

    VálaszTörlés
  2. Örülök, h egyet értesz:D Szerintem így van azt kész:D De szerintem sokan ugyanígy gondolják:D Útálom az ilyen hülye beszólásokat... szal:D Mert mindig van valaki aki beszól:D " Ez lány" XD De már nem is lepődök meg... na jó... Mégis:D
    Én is imádlak:D:D XD

    VálaszTörlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...