컴백시간! 위키미키 | 워너원 | 보이프렌드 | 제시카 | 온앤오프 | 더 로즈 | 오구오구



Sziasztok! :) Ismét eltelt egy hét, lássuk, kik leptek meg bennünket! 

Kikkel foglalkozunk ma? Weki Meki, Wanna One, Boyfriend, Jessica, The Rose + egy kis BTS kiegészítés.

Előre elárulom, ez az 'elemzés' nem lesz valami hosszú. ha olvastátok a múlt heti bejegyzésemet... nos, akkor ez annak a teljes ellentettje lesz.

Lássuk hát!




Kezdjük a hölgyekkel: 


Weki Meki | 위키미키 

A lányok most debütáltak - ketten közülül I.O.I tag volt, így természetesen igen nagy figyelmet kapott az első számuk. Nézzük meg:



Először is... Ki volt az az elmebeteg idióta, aki a Weki Meki nevet adta a bandának? Komolyan. Normálisak az emberek? Nem lehetett volna valami nem is tudom, értelmeset kiatalálni? Gondolom nem. Persze a hatást elérte, az ember hamar megjegyzi - de nem azért, mert a banda annyira jó, hanem mert akkora f.szság a neve.

A másik. Nem tudom, hogy szeretem-e ezt a dalt. Próbálkoztam erősen, de nem megy. Olyan, mintha 8 eltérő dalt vágta volna össze - külön külön nincs igazán bajom ezekkel a részekkel, de egyben nagyon furcsa, nehéz hallgatni.

Szeretnék kedves lenni, de tényleg nem tudom megszeretni a számot. Lehet, hogy időbe telik, de úgy érzem, hogy annyira iszonatosan eredeti valamit akartak kiadni, hogy, nos, ez lett az eredménye. A másik:




Mi a franc ez a fej? Mik ezek a fejek végig a klipben? Ez nekem nem cuki, inkább iszonyatosan ostoba. Ez már tényleg nem normális. Ránézek, és én érzem magam pedofilnak. + mindegy mennyire szereti az ember Doyeont vagy Yoojungot, azért pofátlanság volt, hogy szinte csak őket látom a klipben s hallom a dalban. Nevetséges


Na de, van nekünk egy mini albumunk is:





Összességében véve egész jó kis lemez lett. Nem igazán volt vele problémám, minden dal kellemes könnyen hallgatható, a hangok is rendben vannak. Nem mondom, hogy meglepeségként ért volna a bármi is, kiszámítható volt, hogy valami ilyesmit fogunk hallani. A mostanában felkapott hangzást, szokásos szöveget. Viszont, ettől még jó anyag, nics vele bajom.

Őszintén szólva engem nem győzött meg. Azt kaptam amit vártam, de nem is volt kiemelkedő. 


A dal: 
10/5
Az album: 
10/9


Jessica | 제시카 

Nos, Jessica is visszatért - ő is a 10. évfordulóját ünnepli, akár csak az SNSD lányok. Nézzük mit hozott nekünk ezúttal:




Hé! Ez a klip nagyon szép! Nem tudom miért, de a színek valami eszméletlen szépek lettek - még soha nem láttam a barnának ennyi csodaszép árnyalatát! Bárki csinálta, elismerésem. Tényleg nagyon tetszetős lett az egész. 

A dalról nem tudom mit mondjak. Értem én, hogy ez a hölgy stílusa, hogy ez az a zene, amit szívesen hallgat, amit nekünk is szeretne megmutatni, de őszintén szólva egy kicsit unalmasnak találom. Ha egymás után indítanám el az összes dalát, azt hihetnénk, hogy egyetlen albumról való az összes, nem igazán lehetne észrevenni a különbséget. 

Én nagyon örülök, hogy most már foglalkozhat a zenével, hogy olyasmit énekelhet, amit szeretne, de ez már a harmadik lemeze, és még mindig nem látok semmiféle változást. Ami persze nem kell, hogy baj legyen, csak nekem egy cseppet unalmas. 




Nincs semmi baj a lemezzel. Nagyon könnyen az ember fülébe másznak a dalok (aztán meg ki...), kellemesek, de semmi kiemelkedőt nem látok bennük. Jessica jól bánik a hangjával (ami soha nem volt a kedvencem egyébként), de még ezen a téren sem hallok semmiféle változást. Elismerem, tehetséges, és iszonyatosan nagy dolog, hogy a saját dalait írhatja s készítheti (hisz ez tényleg remek), de azt is meg kellene fontolni, hogy tényleg egyedül az számít-e, hogy ő mit szeret, ha ezzel pénzt is akar keresni. Szomorú, de ebben tényleg a cégeknek van igaza. Mert attól, hogy egy adott énekes szeret egy stílust, attól még nem biztos, hogy a közönség is fogja. Tehát ebból nem lesz pénz. Nem igazán néztem utána J. eladási számainak, szóval ne tudok nyilatkozni, de azt az egyet tanácsolnám, hogy egy kicsit tessék körülnézni, mik is a népszerű számok manapság. Nem, nem azt mondom, hogy adja fel amit szeret, mert az azért durva lenne, csak annyit, hogy legalább a promóciós dalokon igazítson egy kicsit, hogy azok ne legyenek teljesen egyformák - mert a rajongók nagy része őszintén lesz.rja, hogy mit akar az adott énekes, ha tetszik nekik egy dal, akkor megveszik - ennyire egyszerű. 

Az albumról ajánlom a Beautiful Mind s a Saturday Night című dalokat. 


A dal: 
10/7

Az album: 
10/8 



OGUOGU | 오구오구






Őszintén, mi a jó fene ez? Már nem azért, de... mégis mi ez? Általában még nem is lenne bajom a zenével - valahol számítottam erre, főképp az Orange Caramel sikerére alapozva, de nekem ez egy kicsit sok. Mármint, láttátok a klipet? A két csaj terrorizál egy pasit, meg annak a feleségét és a kisbabáját. MI A R.KOM EZ? Most komolyan, ez valakinek vicces? Hát oké, úgy tűnik kicsit más az ízlésünk. Ráadásul azok a fejek, amiket a lányok vágnak... hát ne haragudjon már meg a világ, de elmeroggyantnak akarják beállítani őket? (Ez a Weki Meki-re is vonatkozik. Szánalom, hogy ezt valaki komolyan gondolta.) Attól, hogy fiatal vagy, és nem akarnak szexi(s) stílusba kényszeríteni, nem kötelező totál idiótát csinálni belőled... 

Hát ez valami kritikán aluli. A lányok nem énekelnek, ott van az a honoluuuuuuuu uuuu rész, amitől az agyam lehal, a tánc rész, ahol nem táncolnak, csak a kezeiket mozgatják a fejük felett, a szöveg, amit egy részeg napon írtak meg, a klip, ami nem csak értelmetlen, de felháborítóan ízléstelen is. Hát ne haragudjatok, de ez... áh, nem is tudom.



A dal:
10/4




Azt hiszem... ezen a héten ennyi lesz a lányok része. Most pedig következzenek a fiúk!



Wanna One | 워너원

Ó igen, a sokak által már nagyon várt banda végre debütált. Előre bocsátanám, hogy nem néztem a műsort, fogalmam sincs, hogy ki-kicsoda, de talán ez így a legjobb (nem befolyásol semmi, csak a zenére fogok figyelni).
Lássuk: 

Mikor először megnéztem: "most nem azért, de volt valamiféle korhatár a jelentkezéseknél? Mármint... komolyan! A csapat fele 10 évesnek néz ki! Mikor először megnéztem, majdnem elsírtam magam. Hát ezeknek még délutáni szunyókáláson van a helyük, nem a KPOP világában! Hol vannak a szüleik? Hogy írhattak alá ezek a kiskorúak szerződéseket? Mikor járnak iskolába? Jézus ereje!"

Aztán utána néztem a koruknak - döbbenetes! A legfiatalabb tag is 15 éves. Hogy lehet ez? Nem hittem, hogy valaha át tudnak verni a koreai emberek, évek óta nem volt problémám a kor megtippelésével... erre ezek a fiúk arcon csaptak. Most őszintén, nem tűnnek eszméletlenül fiatalnak? (Amúgy így is csak nagykorúként engedném, hogy debütáljanak...) Engem ez nagyon zavart - nem is a tudat (mert nem tudtam), hanem az arcuk. Megrázó volt azt hinni, hogy kisgyerekek szaladgálnak a videóban. 

Na mindegy is, ez talán csak nekem okozott gondot. Mármint... megszoktam, hogy ilyen esetekben próbálnak 'öregíteni' a tagok kinézetén, nem pedig kihangsúlyozni mennyire fiatalok... Emlékeztek még pl. a GP Basic esetére? Oké, ott tényleg fiatalok is voltak a tagok, de na (még az NCT esetében is felháborodtak nagyon sokan). Mindegy, tényleg. 

Szóval a szám. Előre kell bocsátanom, hogy nem ismerem tagokat. Nem néztem a műsort, semmit sem tudok róluk - pusztán a zenét fogom értékelni, semmi mást. 

Hát, nem vagyok oda érte. Jó lett meg minden, nem tudok rá rosszat mondani, de ahhoz képest mekkora nézettsége van... hát nem is tudom. A szokásos és mostanában nagyon népszerű EDM hangzás, semmi több. A hangjuk jó, a klip is jó, de nekem ez semmi extra. 

Persze mikor ezt megemlítettem a barátaimnak, majdnem megöltek - többen nézték a műsort is -, és jöttek azzal, hogy mit képzelek, hogy feledkezhetek meg arról a sok munkáról, amit ebbe a debütbe fektettek. Hát bocs, de attól, hogy te most egy adott műsorban szerepelsz, még nem jelenti, hogy többet szenvedtél a sikerért, mint egy másik banda (csak azt éppenséggel nem látja senki), de pluszba szinte azonnal rajongótábort kapsz, a másik együttes meg semmit, és küzd tovább. Azt mondanám - bár ez tényleg csak az én véleményem -, hogy sokkal jobb egy ilyen műsorban bemutatkoznod, mint egy sima bandával debütálnod. Sajnálom, de ez az őszinte véleményem. 

És ezzel nem akarok megsérteni senkit sem. Nincs bajom a fiúkkal, hisz nem is ismerem őket. Annyit tudok róluk, mint az összes többi debütáló bandáról: semmit. Amit én megítélhetek, az a zene. Itt pedig semmi olyasmit nem hallottam, amit addig még nem. Sőt, egyetlen apró csavar se keltette fel a figyemem. Ez egy átlagos - persze kifejezetten jó - dal és klip volt, átlagos - de tényleg jó -, hangokkal. Ennél még az I.O.I debütálása is jobb volt, annak ellenére, hogy gyűlöltem a Dream Girls-t, a szívem mélyéből. Arra a dalra legalább mindenki felkapta a fejét. 

Viszont! Volt egy tag, akinek nagyon tetszik a hangszíne:




Itt elöl, ezt a fekete hajú gyerek. Nem tudom ki ő, de nagyon tetszett a hangja, még meg is lepett.


De lássuk az egész albumot: 


Ismét. Nem volt vele semmi bajom, tényleg. Többször is hallgatható, kellemes lemez lett. De enge nem fogott meg igazán. Nem tudom pontosan mi a problémám vele, de... a nemrég debütált Myteen albuma sokkal jobban megfogott - és most nem viccelek. Oké, ha a fő klipről van szó nyilvánvaló, hogy a WO sokkal jobb, mind a dal, mind a vdeó szempontjából - de erre meg is van a pénze -, ám az album? Unalmas, ugyanaz amit már ezerszer hallottam. Semmi érdekes - ellenben a Myteen lemeze kiemelkedő. És igen, a Myteen van hátrányban.

Tudom, a rajongók választották ki, hogy milyen stílussal debütáljanak, ennyivel azért tisztában vagyok. Viszont személy szerint valami olyesmit szerettem volna hallani, amihez eddig még (vagy rég) volt szerencsém. Az Energetic egy olyan dal, amelyhez hasonlót manapság rengeteget lehet hallani. És igen, népszerű ez a stílus, nem tagadom. És azzal is tisztában vagyok, hogy rengeteg kompromisszum kellett ahhoz, hogy a fiú egyáltalán színpadra állhassanak (a cégek ugye...), így megértem a döntésüket. De akkor se fogom azt hazudni, hogy lenyűgözve érzem magam.

Nagyon sajnálom, de nekem ez a véleményem. Meglátjuk mit hoznak legközelebb, várni fogom, hogy lenyűgözzenek! Tényleg szeretném, ha megkedvelhetném őket - zeneileg is! :) Nagyon várom, hogy meglepjenek a következő visszatérésükkel!


A dal: 
10/8
Az album: 
10/9

ONF | 온앤오프 


A fiúk most debütáltak, így nem tudnék sokat elmondani róluk... inkább nézzük meg a klipjüket!




Hm, aranyos dal. Szokásos nyári sláger, a megszokott hangokkal. Erről többet nem tudok elmondani. Nagyon rosszkor debütáltak, nem figyel rájuk kb. senki (én nem is tudom hogy képzelik ezt a cégek, de őszintén). Én szurkolok, mert jó a dal, de hogy szinte legyek, semmi új nincs benne. Nem vagyok biztos benne, hogy többször meg fogom-e hallgatni.

Talán... ha nem most tértek volna vissza, többen felfigyeltek volna rájuk. 



10/7


The Rose | 더 로즈




Öhm. Oké, ezt Ti is hallottátok, ugye? Nem csak képzeltem, hogy egy angyaloktól származó hang szólott hozzám abban a percben, hogy elindítottam a videót, igaz? 김우성 meggyilkolt abban a szent pillantban, ahogy kinyitotta a száját! (Amúgy nem értem az angol átírásokat, kb semmi értelmük sincs: a fiú nevének kiejtése: Usong - ez az o egy olyan o-t takar, ami valahol az a és az o hang között van (ezt jobb helyeken eo-nak írják), de kezdőként édes mindegy, ha simán o-nak ejted is megértik, nem okoz zavart. Ezért nem értem a totál összezavaro: Woosung átírást. Ennek hol van köze az eredeti névhez? Ajánlom, hogy mindenki tanuljon meg hangult olvasni, legalább alap szinten, sokat segít!)

Komolyra fordítva a szót... ez több volt mint csodálatos. Hangszerek, és csodálatos hangok. Őszintén lenyűgözött amit hallottam, szóval azonnal lecsekkolom, hogy van-e lemezük, vagy csak egy dallal leptek meg (mert jól megleptek, így még ezt is megbocsátanám nekik). [Egy rövid örökkévalósággal később...] Nem, csak egy kislemezzel jöttek ki, de nem is érdekel a dolog. A szám kifejezetten jó lett, egy debütáláshoz képest pedig még annál is inkább. 

Ennek az 우성 gyereknek olyan jó hangja van, hogy majdnem megölt vele. De már az első másodpercben. Nekem pedig ez történetesen elég is. Nincsenek igazán nagy igényeim, amit én akarok, az érdekes zene, és jó hangok. Semmi több. (Azért nem árt, ha a szöveg is a helyén van - és itt a helyén van.) Ezt pedig történetesen meg is kaptam. 


10/10+2


Boyfriend | 보이프렌드 


Soha nem voltam rajongója a bandának. Sőt, ha őszinte akarok lenni, egyáltalán nem akadt olyan zenéjük amit csak kicsit is kedveltem volna - egész pályafutásuk alatt, egyetlen egy sem. Sőt a dalaik erős ellenszenvet váltottak ki belőlem, kivétel nélkül (a Janus (a refrén tényleg ütős!) és az AIYA azért elment), pl. a Witch, oh, de gyűlöltem az a számot (a klipet meg még inkább)... Sajnos - mert ezt nem kívánom egy bandának sem -, mások se voltak oda túlzottan a visszatéréseikért, alig mutattak fel eladási számokat, szóval a cég a pincébe száműzte őket... Most pedig a rajongók könyörgése nyomán még egyszer utoljára előrángatta a fiúkat, hogy színpadra állíthassa őket. Mert sajnálattal közlöm, hogy ha most nem érnek el valami átütő sikert, akkor feloszlanak. 


Lássuk mit kaptunk: 




Ez... ez tetszik nekem. Még magam is meglepem azzal, hogy ezt mondom, de tetszik nekem ez a szám. Nem azt mondom, hogy a kedvencem lesz, de minden esetre sokkal elragadóbb, mint az eddigi dalok amiket kiadtak. 

Nem tudom megmondani, hogy mi bajom volt az előzőkkel. Tényleg nem. Egyszerűen nem tudtam megszeretni őket, rossz ézéssel töltöttek el, stb. Viszont ez, ez valóban jól sikerült, meglepően jól. A klip ugyan furcsa kicsit - nem tudom mi van a tagokkal, néha olyan helyzethez nem illő arcot vágnak, mintha ez lenne a legelső forgatásuk egész életük során -, de maga a dal kifejezetten jól sikerült. Ha jól tudom, akkor átléptük a 20.000 darabszámot eladás terén, ami nagyon-nagyon szép teljesítmény tűlük, sőt, ha nem tévedek, akkor az eddigi legjobb. 


Nézzük is meg a lemezt: 




Ahogy a klipes dal, úgyaz egész album meglepően kellemesre sikeredett. Nem mondhatom, hogy a kedvencem lesz a lemez, de őszintén pofonként ért, hogy mennyire összeszedett lett az album. Mert, miért most? Komolyan úgy hiszem, hogy a feloszlás szélén áll a banda, erre most húzzák elő, a hello mi is itt vagyunk, és jók vagyunk kártyát? Normálisak? Oké, itt is nagyjából azt történik, mint a Pledis-nél, szóval nem kell meglepődnünk. 

A Falling egész jól sikerült, csak sajnos elég sok ehhez hasonló dallal találkoztam ezen a nyáron. Még ha kedvelem is, kicsit már unalmas. A Never End szintén. A Welcome to My Mind egész érdekesre sikerült, szinte az OMG zenéjét jutatta az eszembe, nem is tudom miért. A Sorry is figyelemfelkeltő lett, bár nem lesz a kedvencem. A Falling és a Never End igazán jó választás lett volna (ha nem csak egy dalt promóznak), de úgy tűnik a cég nem tartott rá igényt. Sajnos. 

A Star kifejezetten jó arra a célra, hogy felkeltse az emberek figyelmét (koreai emberek!), mert olyan stílust hoznak, amit ott szívesen hallgat a közönség. Egyetértek a választással.

Azt mondom, hogy szívesen hallanék még ilyet tőlük, ám ha nem döntenek meg valami rekordot (legyen az a sajátjuk), akkor lehetséges, hogy tényleg el kell búcsúznunk tőlük. Ismét: sajnos. 


A dal: 
10/8
Az album: 
10/9

És most egy kis kiegészítés: 

Biztosan olvastátok már ti is, hogy a BTS mindjárt visszatér. Nos, kiadtak egy 'bejegyzést'. Íme a fordítása: 

Miután visszatértünk a tengerpartról, mind egyedül voltunk.

Mintha csak így terveztük volna végig, többé nem léptünk kapcsolatba egymással. A falakat még mindig graffitik díszítették, a benzinkút fényei továbbra is ragyogtak, a öreg épület falai között még hallani lehetett a zongora hangjait - ebből következtettünk egymás jelenlétére. Azok után ami történt, annak az estének a képe örökké kísérteni fog bennünket. Taehyung lángoló tekintete, melyet úgy szegezett rám, mintha valami olyasmit hallott volna, amit nem tudott elhinni, Namjoon karjai, melyek megfékezték Taehyungot, és én, ki nem bírva elviselni ezt, kinek ökle Taehyung arcán csattant. 

Taehyung elrohant, s nem találtam rá - miután visszatértem a tengerhez, már senki sem volt ott. A pár órával azelőtt történtek tanúi pusztán törött üvegek, megszáradt vér, s némi maradék a rágcsálnivalóból. Egy fénykép hullott közéjük. A képen a tengerparton álltunk, és mosolyogtunk.

Ma elhaladtam a benzinkút előtt. Egy nap ismét találkozni fogunk. Eljön a nap, mikor ismét úgy fogunk mosolyogni, mint azon a képen. El fog jönni a nap, mikor szeme tudok nézni önmagammal. De most még nem vagyok képes rá. A szél ma is párás levegőt sodor felém, pont mint akkor. Aztán, a következő pillantban, mintha csak figyelmeztetés volna, megcsörrent a telefonom. A visszapillantótükörre tűzött fénykép megremegett. Hoseok neve tűnt fel a kijelzőn. "Hyung, Jungkook autóbalesetet szenvedett aznap este."


Hm, tehát végre visszatérünk a TMBMIL szériához. Okos döntés volt ezt azok után boncolgatni, miután ki tudja mennyi rajongót szerzett a banda. Tényleg okos húzás volt. 

Nagyon kíváncsi leszek a teóriákra, amikkel elő fogtok állni! (És a sajátomra is, ami ismét nem a képekhez lesz majd köthető. Várom a videót!)

Köszönöm, hogy elolvastad, várom a véleményeket! :) 

2 megjegyzés:

  1. Szia! Ismét itt vagyok. Na szóval Weki Meki: Na, igen a név... Akár hányszor megyek a Mekibe folyton ez jut eszembe és barátnőm tök jót nevetett rajta, milyen kreatív vagyok, de aranyos, én meg: "Nem én találtam ki.. Ez egy csapat neve, most fognak debütálni." Nézett rám kerek szemekkel... A dal: Amit mondtál hogy olyan mintha több különállóból lenne össze vágva nekem az első refrén után tűnt fel, (vagyis nem csak ott de ott nagyon). Ott akárhányszor hallgatom mindig meglepődöm, mintha átváltanánk egy másik dalba. És igen, szinte csak Doyeont és Yoojungot lehet hallani.... Ezzel nem igazán szimpatizálok... Összeségében tetszik a dal. A klip az nem lesz a kedvencem, pedig adtam neki esélyt, de nem, nem jön be...
    OGUOGU: Na emberek, ne már *fogja a fejét*. Hát komolyan? Ne szórakozunk! Mi ez? Mi ez az egész? A klip, a tánc, a dal. Ismétlem ne szórakozzunk... Nem, nem, nem... Nem! A klip:Jézus Úristen... Még ha nem erről szólna, mert színes....vidámnak és cukinak kéne látnom... de emberek... A dal: Oké, még az hogy fülbemászó... De a hangok, amiket kiadnak, ahogy énekelnek.. És a dalszöveg.... Nem! Ez.... Huh ugorjunk. A tánc: Oké vannak olyan részek amikor a lányok így táncolnak, mint akiket megrázott a 220.. De komolyan ez ugrott be róla.. Szóval így összeségében, nem!
    The Rose: Ez gyönyörű! Úgy ahogy van.. Nagyon szép.... Oda meg vissza vagyok érte.. És komolyan szeretnék bőbeszédű lenni a dalról, de nem tudok (XD). Így ennyi jött ki, nem könnyű belém fojtani a szót...De erre nincsenek szavaim (pedig nekem mindenre van). Hát nagyon tetszett ez a debütálás.. Őszintén el vagyok ájulva.
    Wanna One: Nos az I.O.I-t szerettem összeségében véve. Kívácsian vártam mit kapunk tölűk. Nem lett rossz szám, sőt kifejezetten jó. Pörgős, fiatalos, nekem egy kicsit nyári hatása van ami jól jön főleg hogy a nyárnak mingyárt vége. Igen tipikus mai szám, de ettől még nekem tetszik.Olyan energetizáló. Egész jó kis debütálás lett, vagyis hát, igen nagyon jó debütálás lett hisz már nyertek is... Miért nem vagyok meglepve? (fáj a szívem a GFriend miatt, nyerhették volna ők is, de ez van ezt kell szeretni). Szóval ennyi lett volna a véleményem. Nem lett olyan hosszú mint az előzőek, és ez csak és kizárólag a The Rose hibája! XD
    Kellemes napot! Szia!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést! :) :)

      Neeeee :D Látom, másoknak se jött be a Wekimeki név :D Nekem tényleg csak valami rossz viccnek tűnik. Oké, adtak rá valami magyarázatot, de na... összességében mindenkinek a Meki jut eszébe róla... Őszintén? Most, hogy többször hallottam a dalt, sokkal jobbnak találom (de még mindig nem lesz a kedvencem.)

      Az Oguogu... hát komolyan... ezt nem tudom... nem tudom ki találta ki, s ki volt aki még rá is bólintott a dologra. Én szeretem a Gugudant (nagyon), de ez... Ami pedig még jobban meglep, hogy mennyien szeretik a dalt (és a klipet), s mennyire egyedinek hívják. Mármint, oké. Mindenki szeressen amit csak akar! Csak... meglep, mennyire más a gondolkodásom(unk), mint sokaknak. :D

      A The Rose! Ó, jó ég. Az a hang... :D Én se tudom, hogy erőszakoltam ki magamból 2 sornál többet róla... a szám magáért beszél! Így hát, teljesen megértelek. :D

      A Wanna One debütálása jó volt! Kifejezett problémám nem volt vele, de teljesen másra számítottam (főleg, mikor megláttam milyen magas a nézettsége), talán valami sokkal "koreaibb" számra. A dal maga, tényleg nagyon jó, egy debütáláshoz képest fergeteges (ami meg is lep valahol, hiszen nagyon sok cégtől jöttek a fiúk, így ezer ember összehangolt munkájára volt itt szükség), de azt hittem, hogy valami... hm... egyedibbel (nem tudom, hogy ez-e a szó amit keresek) rukkolnak majd elő. Ez annyiban zavar csak, hogy a többi ehhez hasonló zenét az "elmegy" kategóriába tolják az emberek, ezt pedig az égig magasztalják. Valóban, nagyon jók a hangok és maga a lemez is (kilencest is adtam rá, nekem is tetszik), de nem nyűgözött le. Nem akartam szigorú lenni, de hazudni se szerettem volna, hogy mennyire eldobtam a parókám. :D (Én is sajnálom a GF-et!) Az pedig, hogy nyertek, nagyon... kimondhatatlanul meglepett. Egyből debüt után!? (Úgy tűnik mégis kifizetődik a műsor!) De gratulálok nekik! :) :)

      Köszönöm szépen, hogy elolvastad a bejegyzést! A kommented pedig ismét élvezet volt olvasni, nagyon szépen köszönöm! :) :)

      Szép napot neked is! :)

      Törlés

 Sziasztok! Ahogy láthattátok, az utóbbi pár napban (ismét) nem fértetek hozzá a yt. csatornám videóihoz, se a blogomhoz. Erre egy ismerősöm...